kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,119 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kizlar
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
kovit oldum evde tekim canm sıkılıyo biraz muhabbet etmek istiyorum ama yanimda kimse olmadigi icin muhabbet edemiyom cocuklarimı kayinvalideme gönderdim onlarinki negatif cikti diye 3 gundur ayriyim cocuklarimdan cok özledim onlari

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
kovit oldum evde tekim canm sıkılıyo biraz muhabbet etmek istiyorum ama yanimda kimse olmadigi icin muhabbet edemiyom cocuklarimı kayinvalideme gönderdim onlarinki negatif cikti diye 3 gundur ayriyim cocuklarimdan cok özledim onlari
RABBIM şifa versin kuzum insallah sıkma canını dua et bolca daha da ağır gecirebilirdin belki RABBIM seni evlatlarına bağışlasın insallah tez zamanda iyileşir yavrularina kavusursun

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşaAllah biran önce yavrularına kavuştursun 🤲💜💜

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar