Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkizlerin annesi tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 872 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan İkizlerin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
25 haftalık hamileyim rahîm ağrısı çok baskı veriyor rahimin sol tarafında ağrı çok oluyor ayakta azda dursam progestan hap kullanıyorum geçmiyor erken doğum olur mu bu durumu yaşayan varmı

...

Moderator
Mod
rank
25 haftalık hamileyim rahîm ağrısı çok baskı veriyor rahimin sol tarafında ağrı çok oluyor ayakta azda dursam progestan hap kullanıyorum geçmiyor erken doğum olur mu bu durumu yaşayan varmı
Canım ben hamileliğimin başından beri karın ağrısı çekiyorum.dediğin gibi sol taraf daha çok ağrıyor.Ayakta durunca dahada çok.28 haftalığım.Neden progestan kullanıyorsun canım.

...

Moderator
Mod
rank
Canım ben hamileliğimin başından beri karın ağrısı çekiyorum.dediğin gibi sol taraf daha çok ağrıyor.Ayakta durunca dahada çok.28 haftalığım.Neden progestan kullanıyorsun canım.düşü
Doktor yazdı rahîm ağrısı var canım bende kasik ağrısı yok hatta iğnede yazdı
Geçmiş olsun canım.Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşaAllah

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben hamileliğimin başından beri karın ağrısı çekiyorum.dediğin gibi sol taraf daha çok ağrıyor.Ayakta durunca dahada çok.28 haftalığım.Neden progestan kullanıyorsun canım.düşü

Geçmiş olsun canım.Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşaAllah
Amin inşallah Allah'ım evlatlarımİzdan sınamasin

Tüm sayfalar yüklendi.