Gebeliğin 7. Haftasında hafif pembemsi kanama normal mi acil cevap verin nolur
Ü ümmübyr Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 1 8 Aralık 2024 #1 Gebeliğin 7. Haftasında hafif pembemsi kanama normal mi acil cevap verin nolur
B Buss Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 12 8 Aralık 2024 #2 Normal değil diye biliyorum canım doktora danışıp gözükmen gerekebilir Protestan yazabilir
H Hatice/ Dilara Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 48 8 Aralık 2024 #3 ümmübyr' Alıntı: Gebeliğin 7. Haftasında hafif pembemsi kanama normal mi acil cevap verin nolur Genişletmek için tıkla ... Merhaba ilk gebelik mi?
ümmübyr' Alıntı: Gebeliğin 7. Haftasında hafif pembemsi kanama normal mi acil cevap verin nolur Genişletmek için tıkla ... Merhaba ilk gebelik mi?
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2,973 8 Aralık 2024 #4 ümmübyr' Alıntı: Gebeliğin 7. Haftasında hafif pembemsi kanama normal mi acil cevap verin nolur Genişletmek için tıkla ... Beyaz dışında hepsi normal değil diye biliyorum ben
ümmübyr' Alıntı: Gebeliğin 7. Haftasında hafif pembemsi kanama normal mi acil cevap verin nolur Genişletmek için tıkla ... Beyaz dışında hepsi normal değil diye biliyorum ben