Canım duydum ama denemedim sancılar başladığı zaman suya koyuyormuşsun duasını okuyormuşsun doğumdan sonra da sudan çıkarıyormuşsun diye biliyorum ama dediğim gibi denemedim dene istersen faydasını görürsün belki. Benim önceki iki doğumum da çok zor oldu açılmam çok geç oluyordu. Bunda akşam 9da başladı sancılarım gece 3te doğum yaptım öncekiler 13 15 saatte doğduğu için 6 saat nur nimet gibi geldi bana. Önceki iki doğumum dikişli olduğu halde bunda kesi bile atılmadı dikişim olmadı neden ve nasıl oldu hâlâ anlamış değilim öncekiler dikişli olunca sonrakilerde de mecbur kesi atılıyor diye biliyordum yanlış biliyormuşum demek. Araştırma hastanesine git orada yap doğumu kesi vs istemiyorsan. Ellerinden geldiğince suni sancı bile verme taraftarı değiller doğumun normal yollarla olmasını bekliyorlar. İlk doğum anı öncekilerden zor geçti kesi olmayınca ama sonrası çok çok rahattı. Zaten yatmak gibi bir alışkanlığım yok benim doğum sonrası ama bunda hafif ağrılar dışında gerçekten çok kolay atlattım. Sağlıkla alırsın kucağına İnşallah sende canım