Kizlar 14 haftalik hamileyim goguslerimde bicak saplamasi gibi agri oluyor normal mi
İ İrmakk Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 353 2 Kasım 2021 #1 Kizlar 14 haftalik hamileyim goguslerimde bicak saplamasi gibi agri oluyor normal mi
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 2 Kasım 2021 #2 İrmakk' Alıntı: Kizlar 14 haftalik hamileyim goguslerimde bicak saplamasi gibi agri oluyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal degil gebelikle alakalı olsa agrı şişlik olur bi doktora görünün
İrmakk' Alıntı: Kizlar 14 haftalik hamileyim goguslerimde bicak saplamasi gibi agri oluyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal degil gebelikle alakalı olsa agrı şişlik olur bi doktora görünün
İ İrmakk Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 353 2 Kasım 2021 #3 Aselaras' Alıntı: Normal degil gebelikle alakalı olsa agrı şişlik olur bi doktora görünün Genişletmek için tıkla ... Hastaneye gittim daha yeni kardiyolojiye git dedi aksatma dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 İrmakk' Alıntı: Hastaneye gittim daha yeni kardiyolojiye git dedi aksatma dedi Genişletmek için tıkla ... Bide ben haftada bir kontrole gidiyorum zararli mi sence
Aselaras' Alıntı: Normal degil gebelikle alakalı olsa agrı şişlik olur bi doktora görünün Genişletmek için tıkla ... Hastaneye gittim daha yeni kardiyolojiye git dedi aksatma dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 İrmakk' Alıntı: Hastaneye gittim daha yeni kardiyolojiye git dedi aksatma dedi Genişletmek için tıkla ... Bide ben haftada bir kontrole gidiyorum zararli mi sence
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 2 Kasım 2021 #4 İrmakk' Alıntı: Hastaneye gittim daha yeni kardiyolojiye git dedi aksatma dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Bide ben haftada bir kontrole gidiyorum zararli mi sence Genişletmek için tıkla ... Her gitdiyinde ultrasona giriyormusun canim?
İrmakk' Alıntı: Hastaneye gittim daha yeni kardiyolojiye git dedi aksatma dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Bide ben haftada bir kontrole gidiyorum zararli mi sence Genişletmek için tıkla ... Her gitdiyinde ultrasona giriyormusun canim?
İ İrmkkk Guest 2 Kasım 2021 #5 Heyatim' Alıntı: Her gitdiyinde ultrasona giriyormusun canim? Genişletmek için tıkla ... Ewet bazen acile gidiyorum
Heyatim' Alıntı: Her gitdiyinde ultrasona giriyormusun canim? Genişletmek için tıkla ... Ewet bazen acile gidiyorum
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 2 Kasım 2021 #6 İrmakk' Alıntı: Hastaneye gittim daha yeni kardiyolojiye git dedi aksatma dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Bide ben haftada bir kontrole gidiyorum zararli mi sence Genişletmek için tıkla ... İnşAllah bi sıkıntı çıkmaz üşütme filandır riskli bi durumun mu var her hafta gidiyorsun
İrmakk' Alıntı: Hastaneye gittim daha yeni kardiyolojiye git dedi aksatma dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Bide ben haftada bir kontrole gidiyorum zararli mi sence Genişletmek için tıkla ... İnşAllah bi sıkıntı çıkmaz üşütme filandır riskli bi durumun mu var her hafta gidiyorsun
İ İrmkkk Guest 2 Kasım 2021 #7 Aselaras' Alıntı: İnşAllah bi sıkıntı çıkmaz üşütme filandır riskli bi durumun mu var her hafta gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Benim bundan once dusugum olmustu ama kalp atisi hic olmadi o yuzden korkuyorum ultrason zararli degil diyorlar ama bilmiyorum ya
Aselaras' Alıntı: İnşAllah bi sıkıntı çıkmaz üşütme filandır riskli bi durumun mu var her hafta gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Benim bundan once dusugum olmustu ama kalp atisi hic olmadi o yuzden korkuyorum ultrason zararli degil diyorlar ama bilmiyorum ya
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 2 Kasım 2021 #8 İrmkkk' Alıntı: Benim bundan once dusugum olmustu ama kalp atisi hic olmadi o yuzden korkuyorum ultrason zararli degil diyorlar ama bilmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Ultrason ses dalgası herhangi bi zararı yok bebeğin sağlığına zarar vermez
İrmkkk' Alıntı: Benim bundan once dusugum olmustu ama kalp atisi hic olmadi o yuzden korkuyorum ultrason zararli degil diyorlar ama bilmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Ultrason ses dalgası herhangi bi zararı yok bebeğin sağlığına zarar vermez
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 2 Kasım 2021 #9 İrmkkk' Alıntı: Ewet bazen acile gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Zararli ya boyle cok getmeyin
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 2 Kasım 2021 #10 İrmakk' Alıntı: Kizlar 14 haftalik hamileyim goguslerimde bicak saplamasi gibi agri oluyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Normalde canım hassasiyet oluyor.Ama bıçak gibi bilemedim.
İrmakk' Alıntı: Kizlar 14 haftalik hamileyim goguslerimde bicak saplamasi gibi agri oluyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Normalde canım hassasiyet oluyor.Ama bıçak gibi bilemedim.