Sorum var Kızlarrrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Kızlarrrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 350 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrrr
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2uşaq anası

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim bugün hiç büyük tuvaletini yapmadı yani günde bir defa yapıyordu bugün de yapmadı dün de yapmadı acaba normal mi onu da bilemiyorum bir çay kaşığı sıvı yağ içirdim ama yine yapmadı kabız olsa sancısı olur karnı sert olurdu karnı da sert değil ne yapmam lazım bu durumda

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim bugün hiç büyük tuvaletini yapmadı yani günde bir defa yapıyordu bugün de yapmadı dün de yapmadı acaba normal mi onu da bilemiyorum bir çay kaşığı sıvı yağ içirdim ama yine yapmadı kabız olsa sancısı olur karnı sert olurdu karnı da sert değil ne yapmam lazım bu durumda
Zeytinyağı mı sıvı yağ mı icirdin canım ?? 3 güne kadar yapmayabilir kilo alıyordur 5. Günden sonra karnında şişlik filan olursa yapmazsa doktora götürürsün

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Endişe etme csnim büyüdüğü için her gün yapmaması normal. Sancısı gazı yoksa sıkıntı yoktur 😘

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Zeytinyağı mı sıvı yağ mı icirdin canım ?? 3 güne kadar yapmayabilir kilo alıyordur 5. Günden sonra karnında şişlik filan olursa yapmazsa doktora götürürsün
Zeytinyağı içirdim ama karnında herhangi bir şişlik yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Endişe etme csnim büyüdüğü için her gün yapmaması normal. Sancısı gazı yoksa sıkıntı yoktur 😘
Teşekkür ederim canım benim 😘💜 günde iki kez yapıyordu ama buaralar günde yapmamaya başladı kabız olmasindan korkuyorum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Zeytinyağı içirdim ama karnında herhangi bir şişlik yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim canım benim 😘💜 günde iki kez yapıyordu ama buaralar günde yapmamaya başladı kabız olmasindan korkuyorum
Kabız denilmesi için 2 3 haftayi bulan dışkılama problemi olması lazım canım. Korkulacak bişey yok

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum geçmiş olsun zeytinyağ içir ve bacaklarına bisiklet masajı uygula emin ol rahatlatacaktır o hareket onu hem yapmasını kolaylastircaktir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Nor
Normal bir durum kuzum endişe etme

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Her mamasına 2-3 damla zeytinyağı damlat

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar