Oy nasıl yakışıklı masallah şifa versin rabbimEkli dosyayı görüntüle 3306OĞLUMLA görüntülü gorusmemizOGLUM toprak kizlar
YaaaaaEkli dosyayı görüntüle 3306OĞLUMLA görüntülü gorusmemizOGLUM toprak kizlar
Canım Allah şifa versin inşallah Allahım kavuştursunEkli dosyayı görüntüle 3306OĞLUMLA görüntülü gorusmemizOGLUM toprak kizlar
Allah sifalar versn pawamaEkli dosyayı görüntüle 3306OĞLUMLA görüntülü gorusmemizOGLUM toprak kizlar
Allah razı olsun kuzumAllah şifa versin inşallah canım ya valla çok duygulandım Allah sizi ayırmasın inşallahbı an önce kavuşmak nasıp olsun
Amin canim aminOy nasıl yakışıklı masallah şifa versin rabbim
Allah razı olsun kuzum amin insallah canim benimYaaaaaçok geçmiş olsun kuzumaa Allah şifa versin ve en kısa zamanda evine dönmeyi nasip etsin canım
![]()
Allah razı olsun kuzum amin insallah canim benimYaaaaaçok geçmiş olsun kuzumaa Allah şifa versin ve en kısa zamanda evine dönmeyi nasip etsin canım
![]()
Allah razı olsun canım benim amin amin kuzum rabbim dusmanimi bile evladi ile sinamasinMaşallah sübhanallah rabbim tez zamanda şifa versin inşallah rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin inşallah canım
![]()
Allah razı olsun canım benim amin amin kuzum rabbim dusmanimi bile evladi ile sinamasinMaşallah sübhanallah rabbim tez zamanda şifa versin inşallah rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin inşallah canım
Amin kuzum amin insalahCanım Allah şifa versin inşallah Allahım kavuştursun![]()
![]()
Amin kuzum amin insalahCanım Allah şifa versin inşallah Allahım kavuştursun![]()
Amin canm benim insallahAllah sifalar versn pawama
Oh çok şükür kuzum gözün aydınAllah razı olsun kuzuminsallah canin 4 gözle kavuşmayı bekliyorum yavruma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canim amin
Amin canim amin
Allah razı olsun kuzum amin insallah canim benim
Amin canim amin
Allah razı olsun canım benim amin amin kuzum rabbim dusmanimi bile evladi ile sinamasin
Amin canim amin
Allah razı olsun canım benim amin amin kuzum rabbim dusmanimi bile evladi ile sinamasin
Amin kuzum amin insalah
Amin canim amin
Amin kuzum amin insalah
Amin canm benim insallah
Canlarım canım arkadaşlarım oğlum hastaneden çıktı doktorla da görüştüm durumu gayet iyi kan değerleri gayet iyi bir şekilde şu an normal düzeye dönmüş ntibiyotik kullanacak Ateş çıkmadığı sürece hiçbir sorun yok dedim pazartesi günü İnşallah gelecek
Canlarım canım arkadaşlarım oğlum hastaneden çıktı doktorla da görüştüm durumu gayet iyi kan değerleri gayet iyi bir şekilde şu an normal düzeye dönmüş ntibiyotik kullanacak Ateş çıkmadığı sürece hiçbir sorun yok dedim pazartesi günü İnşallah gelecek
Maşallah çook güçlü Toprak anneesii herşeyin üstesinden gelicek. Çocuklar senden benden güçlüler yeterki senin gücünü hissetsin daha iyi gelir. Uzuntunu hissederse çöker. Bu yüzden hep güçlü olmaya çalışEkli dosyayı görüntüle 3306OĞLUMLA görüntülü gorusmemizOGLUM toprak kizlar
Sagol bidenem❤❤Oh çok şükür kuzum gözün aydın
Cansin sen ya gerçekten yazilaeim insana moral veriyolar allaj razi olsun kuzum rabbim evlatlarini sana bagislasinMaşallah çook güçlü Toprak anneesii herşeyin üstesinden gelicek. Çocuklar senden benden güçlüler yeterki senin gücünü hissetsin daha iyi gelir. Uzuntunu hissederse çöker. Bu yüzden hep güçlü olmaya çalış![]()