Merhabalar hanımlar salı günü kontrole gittim bebeğin kafasının aşağıda olduğunu söyledi doktor acaba o an içinmi dönmüş korktum erken doğum belirtisi mi bu ayyy yardım edin bana 27+1 haftalık hamileyim
Korkulacak bir durum değil diyorsunYer değiştirir daha canım
Ayy hadi inşallah birsey olmasın sağ salim gelsinlerBenimkide o kadar erkenden kafası aşağıdaydı hiçde değişmedi 39+6dayım şuan
Bence değil canım kafası yerleşse doktor söylerdi zaten aşşada dır ama daha yerleşmemiştir döner keyfine göre zaten her muayenede söylüyorlar başının nerde olduğunu biz anlamıyoruz yabancı terimlerle kaydediyolar bilgisayaraKorkulacak bir durum değil diyorsun
Yüzünü hiç göremedim ben hep arkası dönük kafa aşağıdaydıAyy hadi inşallah birsey olmasın sağ salim gelsinler
aynıyız tatlim haftalarimiz surekli yürüyüş yap cnm bebisin döner ztn icinde devamli agir birsey yapma bol bol da su ic balim erken dogum yapmaması için de dikkat et cnm arada ayagini yukari koy yat bebisin döner merak etme balimMerhabalar hanımlar salı günü kontrole gittim bebeğin kafasının aşağıda olduğunu söyledi doktor acaba o an içinmi dönmüş korktum erken doğum belirtisi mi bu ayyy yardım edin bana 27+1 haftalık hamileyim
Kuzum ara ara pozisyon değiştirir zaten endişe etmeMerhabalar hanımlar salı günü kontrole gittim bebeğin kafasının aşağıda olduğunu söyledi doktor acaba o an içinmi dönmüş korktum erken doğum belirtisi mi bu ayyy yardım edin bana 27+1 haftalık hamileyim
Hayır erken doğum belirtisi değil canı. Benim oğlum 24.haftadzn beri hep baş gelişdş 37+6 da doğduMerhabalar hanımlar salı günü kontrole gittim bebeğin kafasının aşağıda olduğunu söyledi doktor acaba o an içinmi dönmüş korktum erken doğum belirtisi mi bu ayyy yardım edin bana 27+1 haftalık hamileyim