Sorum var Klomen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leyla_13 tarafından oluşturulan Klomen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 224 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Klomen
Konbuyu başlatan leyla_13
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

leyla_13

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bişey danışmak istiyorum.2.5 yıldır gebelik düşünüyoruz ama olmuyor. En son zaten düşük yapmıştım . tahlillerime baktırdım. TSH hormonum çok çalışiyormus .ilaç tedavisine başladık boğazımda nodul çıktı . ameliyatlik değilmiş kontrole gideceğim zaman TSH tahlili yaptirdim .sonucum hala aynı 0 doktorum bir ay daha kullan dedi ilacı sonuç alamqzsak endokrine yönlendirecegini söyledi .şimdi ben gebelik düşünüyorm klomen kullanmak istiyorum. Doktor kontrolünde olması gerek biliyorum ama dayanamdim işte. Şimdi ilacda kullanıyorum ya birşey olur mu. Adett dışında kullanıla bilir mii .acaba .daha kullanmadım tereddüteyim. Yardımcı olursanız sevinirim .

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bişey danışmak istiyorum.2.5 yıldır gebelik düşünüyoruz ama olmuyor. En son zaten düşük yapmıştım . tahlillerime baktırdım. TSH hormonum çok çalışiyormus .ilaç tedavisine başladık boğazımda nodul çıktı . ameliyatlik değilmiş kontrole gideceğim zaman TSH tahlili yaptirdim .sonucum hala aynı 0 doktorum bir ay daha kullan dedi ilacı sonuç alamqzsak endokrine yönlendirecegini söyledi .şimdi ben gebelik düşünüyorm klomen kullanmak istiyorum. Doktor kontrolünde olması gerek biliyorum ama dayanamdim işte. Şimdi ilacda kullanıyorum ya birşey olur mu. Adett dışında kullanıla bilir mii .acaba .daha kullanmadım tereddüteyim. Yardımcı olursanız sevinirim .
Doktorun bilgisi dahilinde ise bir sorun olmaz canım doktorun bilgisi varmı klomen kullanacağını

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Doktorunun bilgisi olmasi daha iyi olur canim
Rabbim hakkında hayırlı olani versin inşallah 🤲🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar