Zararı yok aksine vücudun klor ihtiyacını karşılarSelam klorlu su zaralimi hamileliye?
canim camasir suyundan bahs ediyor arkdasZararı yok aksine vücudun klor ihtiyacını karşılar
Hadi ya ben klorlu su içmek zararlı mı diye soruyor anladımcanim camasir suyundan bahs ediyor arkdassen yanlis analadin galiba
Men ele başa düşdümki , moskvanın kranlarından xlorlu su gelir elə bildim onu soruşur ziyandı ya yoxcanim camasir suyundan bahs ediyor arkdassen yanlis analadin galiba
oda piterde qalir moskuvada deyilMen ele başa düşdümki , moskvanın kranlarından xlorlu su gelir elə bildim onu soruşur ziyandı ya yox![]()
Olsun Piteroda piterde qalir moskuvada deyil
Zararlı deil kuzum endişe etmeSelam klorlu su zaralimi hamileliye?
Canim o azerbaycanli. Bence başka şey söylemek istiyor amma soyleyememis. Yani azerbaycan dilinde xlor deyilir o sanirim türk dilinde yazmaya calismis amma. Yazamamis sanirim. Yani xlor beyazlatici gibi bisey beyaz çamaşırlara dökeriz beyazlatmak icinZararlı deil kuzum endişe etme
Bende pek anlamadim yani xlor su nasil olur ne demekCanim o azerbaycanli. Bence başka şey söylemek istiyor amma soyleyememis. Yani azerbaycan dilinde xlor deyilir o sanirim türk dilinde yazmaya calismis amma. Yazamamis sanirim. Yani xlor beyazlatici gibi bisey beyaz çamaşırlara dökeriz beyazlatmak icin