Sorum var Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 417 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Kızlar bugün muane gittim gün almaya 36 haftaligiz ya oglusuma dokotr doğuma 1.2.3 Ağustos kdr alirim dedi daha erken olabilir dikkt et yorulma dedi ama en ideali hesapladima göre Ağustos 1 den 3 kdr alirim dedi kokrtum valla o kdrda yormuyorum kednime dikkt ediyorum 11 aylık kızım var ama onunlada ilgilrniyoyum annemgilin kaynanam calisiyo eşimde tayin cimti Musa gitti tekim anlicaniz napayim bebekte 2.900 gram dedi sizce iyimi tahminize göre doğum 1 ile 3 bulur mu kızlar bir haftaya bir gel nts bağlan dedi doktorumda

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bugün muane gittim gün almaya 36 haftaligiz ya oglusuma dokotr doğuma 1.2.3 Ağustos kdr alirim dedi daha erken olabilir dikkt et yorulma dedi ama en ideali hesapladima göre Ağustos 1 den 3 kdr alirim dedi kokrtum valla o kdrda yormuyorum kednime dikkt ediyorum 11 aylık kızım var ama onunlada ilgilrniyoyum annemgilin kaynanam calisiyo eşimde tayin cimti Musa gitti tekim anlicaniz napayim bebekte 2.900 gram dedi sizce iyimi tahminize göre doğum 1 ile 3 bulur mu kızlar bir haftaya bir gel nts bağlan dedi doktorumda
Oyy maşallah kuzum 1 ağustosta olur umarım😍😍 . Kilosu gayet iui annesi doğuma kadar 3,5 bulur minik.

Oyy maşallah kuzum 1 ağustosta olur umarım😍😍 . Kilosu gayet iui annesi doğuma kadar 3,5 bulur minik.
Cnm bnm amin inşallah ama kızımım doktoru bu cnm kızımda 3.50 diyodu kızım doğdu 2.850 gram uktrasyonu yaniltiyo yoksa iyi hanımefendi ilgileniyi bizle saolsun insallh oğlumda yanılmaz bugün sordum kaç kilo yanılma olur diye 100.200 gram dedi bana pek inanmadim ya

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cnm bnm amin inşallah ama kızımım doktoru bu cnm kızımda 3.50 diyodu kızım doğdu 2.850 gram uktrasyonu yaniltiyo yoksa iyi hanımefendi ilgileniyi bizle saolsun insallh oğlumda yanılmaz bugün sordum kaç kilo yanılma olur diye 100.200 gram dedi bana pek inanmadim ya
Baya da fark var ama ya 3.5 nerde 2.85 nerde bir şkş olsa neyse hayırlısı olsun canım kilo alınır dert etme

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah 🤲

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Allah'ım sağlıklı sıhhatle hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin Kuzum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim canim 🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar