Kontrol

• Konbuyu başlatan Mehmetarasınannesi
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mehmetarasınannesi tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 686 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Mehmetarasınannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
M

Mehmetarasınannesi

Guest
En son geçen ayın 16 sinda gitmiştim kontrole şuanda 31+5 haftaligim sizce kontrole biraz daha geç gitsem bi 10 gün 15 gün falan sıkıntı olur mu ilk hamileliğim eşim askerde bende asker eşi maaşı alıyorum yatmasını beklemem gerekiyor o yüzden geç gidebilirim ancak sezaryen istiyorum sizce sorun olur mu

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
En son geçen ayın 16 sinda gitmiştim kontrole şuanda 31+5 haftaligim sizce kontrole biraz daha geç gitsem bi 10 gün 15 gün falan sıkıntı olur mu ilk hamileliğim eşim askerde bende asker eşi maaşı alıyorum yatmasını beklemem gerekiyor o yüzden geç gidebilirim ancak sezaryen istiyorum sizce sorun olur mu
Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yoksa bir sorun olmaz.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Geç olur bence canım gidebilirsen öncesinde gitsen daha iyi bence

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar