Konu " Kovit

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Konu \" Kovit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,020 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Konu \" Kovit
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba Canım Arladaslarim Dün Eşimin Boğazı Agrıyordu Sabahda Halsizlik Kemik Ağrısı Başladı İsdeyken Dahada Halsiz Oldu Acile Gittik Kovit Belirtisi Dedi Bakmadılar Test Ver Dediler Benimde Kafam Çok Ağrıyor 😌
Çok geçmiş olsun canım bizde olduk bikac ay önce eşimin testi pozitifti benimki negatif sonra ben de hasta olunca tekrar yaptırdım bende pozitiftim eşimde çok kas ağrısı ve ateş olmuştu bende onun gibi olmadı sadece boğazım ağrıyordu ben hafif atlattım ama eşim ve Alihan çok ağır geçirdiler hele Alihan 3 gün hastaneye acile gittim gittim geldim çok ateşlendi ateşi hiç dusmuyordu .inşallah bişey çıkmaz hafif geçirirsiniz canım ama eğer sende fazla belirti yoksa eşin eve gelmesin benim negatifti mecbur eşim evde olunca bizde olduk

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun canım bizde olduk bikac ay önce eşimin testi pozitifti benimki negatif sonra ben de hasta olunca tekrar yaptırdım bende pozitiftim eşimde çok kas ağrısı ve ateş olmuştu bende onun gibi olmadı sadece boğazım ağrıyordu ben hafif atlattım ama eşim ve Alihan çok ağır geçirdiler hele Alihan 3 gün hastaneye acile gittim gittim geldim çok ateşlendi ateşi hiç dusmuyordu .inşallah bişey çıkmaz hafif geçirirsiniz canım ama eğer sende fazla belirti yoksa eşin eve gelmesin benim negatifti mecbur eşim evde olunca bizde olduk
Allah razı Olsun birtanem evdeyiz şimdi hafif boğaz ağrısı baş ağrısı var bende Eşimde Kemik Ağrısı Ve halsizlik üşüme var🥺🥺🥺

alya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Canım Arladaslarim Dün Eşimin Boğazı Agrıyordu Sabahda Halsizlik Kemik Ağrısı Başladı İsdeyken Dahada Halsiz Oldu Acile Gittik Kovit Belirtisi Dedi Bakmadılar Test Ver Dediler Benimde Kafam Çok Ağrıyor 😌
Çok geçmiş olsun canım ❤️ inşallah iyice agirlasmadan atlatirsiniz

Tüm sayfalar yüklendi.