Sorum var Korkum var

• Konbuyu başlatan Mahizar
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mahizar tarafından oluşturulan Korkum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,280 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkum var
Konbuyu başlatan Mahizar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll
M

Mahizar

Guest
Kizlar 37 haftamdayim.Doguma sayili gunler kaldi.Endiweliyim ve cok korkuyorum.Dogurmak cok mu zor ve acılı bişey mi?Tecrübeliler lütfen paylaşın yaşadıklarınızı.Önceden teşekkürler

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 37 haftamdayim.Doguma sayili gunler kaldi.Endiweliyim ve cok korkuyorum.Dogurmak cok mu zor ve acılı bişey mi?Tecrübeliler lütfen paylaşın yaşadıklarınızı.Önceden teşekkürleen kolay

Kizlar 37 haftamdayim.Doguma sayili gunler kaldi.Endiweliyim ve cok korkuyorum.Dogurmak cok mu zor ve acılı bişey mi?Tecrübeliler lütfen paylaşın yaşadıklarınızı.Önceden teşekkürler
Bende 36+2 deyim ikinci hamilelik. İlkini normal doğum yaptım. Tavsiyem kimsenin doğum hikayesini dinleme iyi ya da kötü. Her kadın kendine ozel doğum anını yaşıyor. Akışına bırak ve sakin ol ki rahim ağzı da ağzımız ile hareket ediyor diyor bazı hemşireler. Nefes egzersizleri ile o yüzden rahatliyormusuz. İkinizde saglikli o günü atlattıktan sonra her şey unutuluyor. Korkulacak bir şey yok yani arkadaşım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum aynı haftadayiz sana tavsiyem kismenin doğum hikayesini dinleme çünkü herkeisn doğumu kendine özel dinledikçe ya rahatlarsın ya moralim bozulur boş boşuna strese sokarsın kendini benim ilk gebelik kimsenin doğum hikyasini dinlemiyorum rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 cümlemiz bir avazda kurtulalım

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum aynı haftadayiz sana tavsiyem kismenin doğum hikayesini dinleme çünkü herkeisn doğumu kendine özel dinledikçe ya rahatlarsın ya moralim bozulur boş boşuna strese sokarsın kendini benim ilk gebelik kimsenin doğum hikyasini dinlemiyorum rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 cümlemiz bir avazda kurtulalım
Kolay dogumlarimiz olsun ❤️

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
Hiç belli olmaz bir bakmışsın doğum olmuş ve bu muydu dersin , stres yapma o çocuk Allah'ın izniyle doğacak bir şekilde bu yüzden sen elinden geldikçe sorun etme doğumu bebeği görünce her ne acı çekmiş olsan da bu yerine merhamete ve sevgiye bırakacak kısa bir süre yasanacak olay için kendini yıpratma

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bence sorupta kendini korkutma çünkü her doğum bir değil bazı insanların rahim ağzı geniş oluyor doğum kolay oluyor bazıları zor geçiyor

M

Mahizar

Guest
Bende 36+2 deyim ikinci hamilelik. İlkini normal doğum yaptım. Tavsiyem kimsenin doğum hikayesini dinleme iyi ya da kötü. Her kadın kendine ozel doğum anını yaşıyor. Akışına bırak ve sakin ol ki rahim ağzı da ağzımız ile hareket ediyor diyor bazı hemşireler. Nefes egzersizleri ile o yüzden rahatliyormusuz. İkinizde saglikli o günü atlattıktan sonra her şey unutuluyor. Korkulacak bir şey yok yani arkadaşım
Haklısın canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🌹
Amin güzelim

Amin güzelim

Amin

Fadik

Kayıtlı Üye
rank
İllaki bi acı çekeceksin kolay değil dünyaya bi bebek getiriyoruz benim 2. Doğumum olacak ne zaman doğum haneye gitsem ordaki beni ürkütüyor ama insan yaşarken tecrübe ediyor eğer sen hareket ettiysen çok kolay doğum yapıyorsun bide doğum yaparken bağırmak çözüm değil ben canım yanınca bağırdım doktor bagirmamami söyledi ve ben söylediklerini yaptım gayette işe yaradı ve hemen doğurdum inşallah buda öyle olur diye umuyorum rabbim herkese kolay doğum nasip etsin herkes bebeğini sagsalim kucağına alır

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar