Sorum var Korkuyorum hamilelik İcin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Birbebekanne2134 tarafından oluşturulan Korkuyorum hamilelik İcin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 692 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorum hamilelik İcin
Konbuyu başlatan Birbebekanne2134
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Birbebekanne2134

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar cok üzülüyorum ve beni cok yoruyor bu konu eşimle ilgili bana kıskançlık krizi geçiriyorum ama hamile olmadan önce daha kötüydüm sükür biraz iyiyim ama eşimi görünce bana takıntı soru sorma geliyor hapda doktor parol verdi dokunmaz diye oda kötü ediyor beni napmam lazım oysa eşime güveniyorum 🥺😔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar cok üzülüyorum ve beni cok yoruyor bu konu eşimle ilgili bana kıskançlık krizi geçiriyorum ama hamile olmadan önce daha kötüydüm sükür biraz iyiyim ama eşimi görünce bana takıntı soru sorma geliyor hapda doktor parol verdi dokunmaz diye oda kötü ediyor beni napmam lazım oysa eşime güveniyorum 🥺😔
Gebelikte böyle duygu karmaşası çok oluyor canım aşırı ilgi istiyoruz ve göremeyince istemsix aklımıza her şey takılıyor. Ben resmen gebelikte benim adamı bunlatmıştım😂😂şüphe duyduğumdan değilde ilgi istedipim için günde 20 30 kez seni seviyorum demesini istiyordum sürekli sorup bunaltıyprdum 😂😂allahtan anlado gebelik yüzünden olduğunu dışarı çıkmasını hiç istemezdim 😂😂

Lemanbb20

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte bi annenin düşünmesi gereken ilk ve son şey bebeği ve kendi sağlığıdır. Kısanıcak bi durum hal haraket varsa o ayrı. Ama boş yere boş kuruntu yapmamalısın.

Birbebekanne2134

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikte böyle duygu karmaşası çok oluyor canım aşırı ilgi istiyoruz ve göremeyince istemsix aklımıza her şey takılıyor. Ben resmen gebelikte benim adamı bunlatmıştım😂😂şüphe duyduğumdan değilde ilgi istedipim için günde 20 30 kez seni seviyorum demesini istiyordum sürekli sorup bunaltıyprdum 😂😂allahtan anlado gebelik yüzünden olduğunu dışarı çıkmasını hiç istemezdim 😂😂
Ama canım benim takıntı bozukluğu demişti önceden hamile olmadan doktor keske gecse cok yoruluyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamilelikte bi annenin düşünmesi gereken ilk ve son şey bebeği ve kendi sağlığıdır. Kısanıcak bi durum hal haraket varsa o ayrı. Ama boş yere boş kuruntu yapmamalısın.
Canım boş yere degilki yaşaya bilir gercekten 😭

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Emin ol canım bebegini kucağına aldigin zaman herşeyin bomboş olduğunu anlicaksin bütün dunyan o olcak ve gözün hiç biseyi gormicek boşuna kendini uzuyosun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ama canım benim takıntı bozukluğu demişti önceden hamile olmadan doktor keske gecse cok yoruluyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım boş yere degilki yaşaya bilir gercekten 😭
Geçer canım evde bol bol Ayetel kürsi dinle o rahatlatır seni

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Gebelikten kaynaklı oluyor kuzum endişe etme

Tüm sayfalar yüklendi.