Korkuyorum yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecemmm tarafından oluşturulan Korkuyorum yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,035 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorum yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Ecemmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Tatlım öncelikle süni sancı kabul etme pişman olursun bol bol otur kalk yap genital bölgeye perine masajı yap zeytinyağıyla yani ben bu hamileliğimde bunları yapıcam tavsiye ederim kolay bir şekilde doğum yaparsın inşallah özelde doğum yapacaksın gayet ilgili olurlar devlette hemen doğurtmak için süni sancı ve sürekli bağrıyorlar

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doguma az kaldı normal doğumdan çok korkuyorum dogumhanede neler oluyor nasıl doğum olacak normal dogum yapanlar lütfen anlatabilir mi
Ecem canım başka annelerin dediği 35 hafta ve sonrası merdiven cik in hurma ye diyorlar aslında bebek yogası diyorlar ama ben yapamam ne yalan söyleyeyim yürüyüş yap masaj i herkes öneriyor bide Meryem Ana otu diyorlar sancım başlayınca ılık suya koyacakmissin bı kaç yudum icecekmissin o ot açılınca rahim de aciliyormus rahat doğum oluyormuş en önemlisi moral stres yapma etrafında seni strese sokacak insanlar olmasın doğumda inşallah istediğin gibi bı doğum olur sevgiler ❤️

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doguma az kaldı normal doğumdan çok korkuyorum dogumhanede neler oluyor nasıl doğum olacak normal dogum yapanlar lütfen anlatabilir mi
Benim de az kaldı 37 haftalığım hatta 38 e dönüyoruz nasipse normal doğum benimde neden kendini korkutuyorsun ki ağızı olan konuşur seni daha çok korkutur sen bebeğine odaklan benimde ilk gebeliğim bende yerdirdin olmuyor değilim ama kendimi de senin gibi korkutmuyorum suni sancı alma diyorlar gerekiyor suni sancı Alman mecbur alıyorsun o senle bebeğin için dinleme millettin doğumlarını Korkut’tan daha çok olur

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Canım inşaallah suni sancı ya gerek kalmadan açilman olur, sancı bekleme odasında bekliyorsun sancı açilma olunca doğuma alirlar inşaallah

İklim

Kayıtlı Üye
rank

Benim acilmam az az ilerliyodu bana suni sancı verdiler valla ben doğum odasından kaçtım nst yi falan söktüm 😂😂😂 hoş beni sonra yakaladılar ama suni sancı alma bence kendin biseyler yap açılmasını sagla

Tüm sayfalar yüklendi.