32+2suyum geldi korkuyorum
H Heyecanlı anne Kayıtlı Üye Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 957 8 Ekim 2021 #2 Doktora git canım korkma telaş etme hemen ama bekleme bence
İremsare Kayıtlı Üye Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 273 8 Ekim 2021 #3 Doktor ne dedi gittiniz mi korkmayın canım
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 8 Ekim 2021 #4 2+1 anne' Alıntı: 32+2suyum geldi korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Gittin mi canm doktora ne dedi ne duramdasin
2+1 anne' Alıntı: 32+2suyum geldi korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Gittin mi canm doktora ne dedi ne duramdasin
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 8 Ekim 2021 #5 2+1 anne' Alıntı: 32+2suyum geldi korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Tamamı mı geldi yoksa akıntı şeklinde mi canım haftan erken direk doktora gidin
2+1 anne' Alıntı: 32+2suyum geldi korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Tamamı mı geldi yoksa akıntı şeklinde mi canım haftan erken direk doktora gidin
2 2+1 anne Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 5 10 Ekim 2021 #6 Heyecanlı anne' Alıntı: Doktora git canım korkma telaş etme hemen ama bekleme bence Genişletmek için tıkla ... Gitmedim canım aradım konuştum doktorla akıntı şeklindeydi sorunyok dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2021 Ayse3453' Alıntı: Gittin mi canm doktora ne dedi ne duramdasin Genişletmek için tıkla ... Bı sorun yokmuş canım aradım konuştum
Heyecanlı anne' Alıntı: Doktora git canım korkma telaş etme hemen ama bekleme bence Genişletmek için tıkla ... Gitmedim canım aradım konuştum doktorla akıntı şeklindeydi sorunyok dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2021 Ayse3453' Alıntı: Gittin mi canm doktora ne dedi ne duramdasin Genişletmek için tıkla ... Bı sorun yokmuş canım aradım konuştum
H Heyecanlı anne Kayıtlı Üye Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 957 10 Ekim 2021 #7 2+1 anne' Alıntı: Gitmedim canım aradım konuştum doktorla akıntı şeklindeydi sorunyok dedi Genişletmek için tıkla ... Ne bilim kuzum korkar olduk okuya okuya burda. Benim 2 gündür bebekten ses yok nst de güzel çıkıyor herşey ama gel gelelim çok nadir vuruyor
2+1 anne' Alıntı: Gitmedim canım aradım konuştum doktorla akıntı şeklindeydi sorunyok dedi Genişletmek için tıkla ... Ne bilim kuzum korkar olduk okuya okuya burda. Benim 2 gündür bebekten ses yok nst de güzel çıkıyor herşey ama gel gelelim çok nadir vuruyor
2 2+1 anne Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 5 10 Ekim 2021 #8 Ayse3453' Alıntı: Gittin mi canm doktora ne dedi ne duramdasin Genişletmek için tıkla ... Bı sorun yokmuş canım aradım konuştum Heyecanlı anne' Alıntı: Doktora git canım korkma telaş etme hemen ama bekleme bence Genişletmek için tıkla ...
Ayse3453' Alıntı: Gittin mi canm doktora ne dedi ne duramdasin Genişletmek için tıkla ... Bı sorun yokmuş canım aradım konuştum Heyecanlı anne' Alıntı: Doktora git canım korkma telaş etme hemen ama bekleme bence Genişletmek için tıkla ...
H Heyecanlı anne Kayıtlı Üye Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 957 10 Ekim 2021 #9 2+1 anne' Alıntı: Bı sorun yokmuş canım aradım konuştum Genişletmek için tıkla ... Çok şükür
2 2+1 anne Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 5 10 Ekim 2021 #10 Heyecanlı anne' Alıntı: Ne bilim kuzum korkar olduk okuya okuya burda. Benim 2 gündür bebekten ses yok nst de güzel çıkıyor herşey ama gel gelelim çok nadir vuruyor Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ saglim kucamiza gününde almayı nasip etsin
Heyecanlı anne' Alıntı: Ne bilim kuzum korkar olduk okuya okuya burda. Benim 2 gündür bebekten ses yok nst de güzel çıkıyor herşey ama gel gelelim çok nadir vuruyor Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ saglim kucamiza gününde almayı nasip etsin