Sorum var Korunma yöntemleri

• Konbuyu başlatan Prensesannesii12
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensesannesii12 tarafından oluşturulan Korunma yöntemleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 592 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korunma yöntemleri
Konbuyu başlatan Prensesannesii12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
P

Prensesannesii12

Guest
Kızlar çok afedersiniz ama sormak zorundayım korunmak için neler yapabiliriz spiral taktırmak istemiyorum korkuyorum ne gibi korunma yöntemleri var ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Spiral bana hiç iyi gelmedi sürekli sancım ve kanamam oldu üstelik hamile gibi şiştim 8 ay durdu çıkarttım. Bende müzdarıbım şuan gebeyim doğumdan sonra nasıl korunsam bilemiyorum 🙈

Son düzenleme:

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok afedersiniz ama sormak zorundayım korunmak için neler yapabiliriz spiral taktırmak istemiyorum korkuyorum ne gibi korunma yöntemleri var ?

Spiral bana hiç iyi gelmedi sürekli sancım ve kanamam oldu üstelik hamile gibi şiştim 8 ay durdu çıkarttım. Bende müzdarıbım şuan gebeyim doğumdan sonra nasıl korunsam bilemiyorum 🙈
Eşin prezervatif kullansın yada geri çekilme yöntemiyle de korunabilirsiniz 😇

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Kuzum bence en sağlıklısı eşin kondom kullansin şahsen bende doğumdan sonra öyle düşünüyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kadınların korunma yöntemleri maalesef hormonlara ve bünyeye zarar veriyor. En sağlıklısı erkeğin korunması

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar