Altı buçuk yıldır evliyim. Kaynanam beni hiç istemedi . Allah'tan farklı şehirlerde yüz ama bana bildiğim zulm ediyor sürekli laf sokuyor konu komşu gelincede göklere çıkarıyor. Bu yaz gittik memlekete bana etmediği kalmqdi buraya yazamayavak kadar büyük halaretler etti.bebegimi kaybettim psikolojik destek aliyordum yerle bir oldum ağlaya ağlaya döndük geri. Eşim beni savundu bir daha goturmeyecehim seni millet sorsun da rezil olsun dedi. Herkesin bir sikintisi vardır kaynanası ile ama bu kadın öyle. Yle değil ya. Ben evladiminezarinda iken bile ben ağlıyor o yanındakilere kahka atmalar. Çiçek diyrm boşver dikme kayinp der diker deki ben yarım. Ben oraya niye geldim senin nur yuzunu görmeye gelmedim. Evladımı kaynedli bir hafta olmuş beni telefonla arayıp oğlum çok kötü iyi davran destek ol diyr sen kimsin ya. Ben neler cekiyrm hamileligim boyunc neler çektim bir gün evde isem iki gün jastane kanamalar bir sürü nadire yazık. Zaten bir erkek üç kızlar kızlarını yok.sayiyor. oğlumda oğlum. Hakkımı helal etmiyorum. Akla g ldikce sinir oluyrm nefret ediyrm ya.