Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kürtaj olan anneler?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Esoşnur" data-source="post: 201394" data-attributes="member: 4317"><p>Geçmiş olsun cnm asla isyan etme ben ilk gebeligim 6 haftalikken kaybettim kendim aglaya aglaya düşürdüm sonra 2 ay sonra 2 ciye hamile kaldım 7 haftaliktı kalbi durdu kurtaj oldum aradan 8 ay gectı 3 cüye hamıle kaldım 2 ayliktı onuda kendim düşürdüm bunları yasarken cok cnm yandı ıkısıde cok zor kurtajda kendin düşürmekte sonra enson duşük yaptıktan sonra 2 ay sonra yine kaldım 4 cüydu bu tabi yaklasık 4 haftaliktı kovit gecırdım düşük arıları vardı korktum onlar öldü buda ölecek dedim bırde kovıtım zaten allahım ol der ve olur sımdı 34 haftalıgım sabret cnm biliyorum cok zor ama Rabbım sabrını veriyor Allaha emanet ol senin için dua edeceğim banada haber et olurmu</p><p>[automerge]1646427687[/automerge]</p><p></p><p>Ve boyle durumlarda takrar hamile kalmak cok kolay oluyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Esoşnur, post: 201394, member: 4317"] Geçmiş olsun cnm asla isyan etme ben ilk gebeligim 6 haftalikken kaybettim kendim aglaya aglaya düşürdüm sonra 2 ay sonra 2 ciye hamile kaldım 7 haftaliktı kalbi durdu kurtaj oldum aradan 8 ay gectı 3 cüye hamıle kaldım 2 ayliktı onuda kendim düşürdüm bunları yasarken cok cnm yandı ıkısıde cok zor kurtajda kendin düşürmekte sonra enson duşük yaptıktan sonra 2 ay sonra yine kaldım 4 cüydu bu tabi yaklasık 4 haftaliktı kovit gecırdım düşük arıları vardı korktum onlar öldü buda ölecek dedim bırde kovıtım zaten allahım ol der ve olur sımdı 34 haftalıgım sabret cnm biliyorum cok zor ama Rabbım sabrını veriyor Allaha emanet ol senin için dua edeceğim banada haber et olurmu [automerge]1646427687[/automerge] Ve boyle durumlarda takrar hamile kalmak cok kolay oluyor [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kürtaj olan anneler?