Sorum var Lekelenme

• Konbuyu başlatan Burcuu16
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burcuu16 tarafından oluşturulan Lekelenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 269 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lekelenme
Konbuyu başlatan Burcuu16
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
B

Burcuu16

Guest
Hamilelikte 6 haftam Dün başlayan tuvalette peçeteye gelen kahverengi akıntı ve ara ara iç çamaşırıma gelen lekelenme var tedirginim normal mi?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hamilelikte 6 haftam Dün başlayan tuvalette peçeteye gelen kahverengi akıntı ve ara ara iç çamaşırıma gelen lekelenme var tedirginim normal mi?
Normal değil canım gebeliğim hiç bie evresinde lekelenme normal karşılammıyor en yakın zamnda doktora git. İlaç başlar büyük ihtimalle

ebruliii

Kayıtlı Üye
rank
Doktora gitmelisin bir an önce canım hatta Doktor'un önemsemezse doktorunu bile değiştir benden naçizane tavsiye benim ilk bebeğim lekelenmemi sorun etmeyen doktorum yüzünden düştü belkide bilemiyorum ilaç da vermedi keşke diyorum doktorumu değiştirseydim ilaç kullansaydım düşmesin diye işte bilemedim ilk gebeliğim olunca tecrübesizlik Allahım kimseye yaşatmasın öyle bi acı sen önlemini al da herşeyden önce inşallah bi sıkıntı olmaz sağlıcakla dünyaya gelir bebeğin.

Tüm sayfalar yüklendi.