Sorum var Lohusa akıntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Lohusa akıntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 290 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lohusa akıntısı
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok tekiz tutup dikkat etmeme rağmen lohusa akıntım çok kötü kokuyor biraz aksa bile oysa sık sık değiştiriyorum pedimi merak ettiğim herkeste mi böyle normal mi yoksa sadece benim mi böyle 🫤

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar çok tekiz tutup dikkat etmeme rağmen lohusa akıntım çok kötü kokuyor biraz aksa bile oysa sık sık değiştiriyorum pedimi merak ettiğim herkeste mi böyle normal mi yoksa sadece benim mi böyle 🫤
Canım kokar biraz ama çok fazlaysa enfeksiyonlu olabilir , diyeceksiniz ki herkese enfeksiyon diyorsunuz ama kadınlarda ki bu tür sorunların tek nedeni enfeksiyon oluyor, bide hava sıcak olduğu için terliyor olabilirsin buda kötü kokuya yol açmış olabilir yani

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Canım kokar biraz ama çok fazlaysa enfeksiyonlu olabilir , diyeceksiniz ki herkese enfeksiyon diyorsunuz ama kadınlarda ki bu tür sorunların tek nedeni enfeksiyon oluyor, bide hava sıcak olduğu için terliyor olabilirsin buda kötü kokuya yol açmış olabilir yani
Enfeksiyonum var evet terden olduğunu sanmıyorum çünkü çok sık değiştiriyorum ve temizliyorum sanırım enfeksiyondan 😟ama herkeste azda olsa koku oluyor değil mi ?

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Enfeksiyonum var evet terden olduğunu sanmıyorum çünkü çok sık değiştiriyorum ve temizliyorum sanırım enfeksiyondan 😟ama herkeste azda olsa koku oluyor değil mi ?
Koku normal bende ne zmn enfeksiyon çıksa adet akıntım hemen kokuyor canım, demek ki enfeksiyon dan canım bol bol su iç bide eğer emzirmeye engel değilse soğan kaynatıp suyunu iç enfeksiyona çok iyi geliyor

3 erkek annesi💙

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliginmi acaba benim ilk gebeliğimde 40 gün sürmüştü lohusaligim ve o zamanlar kayinbabamgille beraber yasiyodum okadar kötü kokuyoduki tabiri caizse hani derler ya leş kokusu gibi diye çok rahatsız olmuştum onlar bile eve girdikçe evin içinde bişey ölmüş mü diye ariyolardi oysaki koku benden geliyodu cokda temiz tutuyordum dayanamadım doktoro gittim doktor ilk lohusalıkta genelde herkezde bu şikayet var ilk kez için temizleniyo demişti adet kanından çok farklı bişey olduğunu söylemişti biraz uzattım kusura bakma ama sen yinede aksatma belki enfeksiyon vardır ve bende enfeksiyon falan hicbiseu cikmamisti ama sen yinede bı git doktora

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Yeni doğum yapmışsın her koku seni rahatsız edebilir çok terliyordum terimin hatta eşimin hatta kendi sütümün bile kokusu beni çok iğrendiriyordu sadece bebeğimin kokusu güzel geliyordu lohusalık bittikten sonra geçti ben öyleydim yani belki sende de enfeksiyon için git ama yoksa da biraz sabret lohusalıktan sonra geçer

Tüm sayfalar yüklendi.