Sorum var Ltfn acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrubatu tarafından oluşturulan Ltfn acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,963 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ltfn acil
Konbuyu başlatan Ebrubatu
Başlangıç tarihi
Cevaplar 4
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 1
Son Mesaj Yazan Ebrubatu

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Sanada çok geçmiş olsun canim levotiron 50 mg kullanıyorum
Hmm anladım canım tiroid ilacını ihmal etme ben o ilacı dahiliyeden yazdırmıştım kadın doğum doktoru gözümü çok korkutmuştu dahiliye doktoru ise böyle şeyler normal korkmana gerek yok genellikle kadınlarda tiroid sıkıntısı olur demişti ve bazı doktorlar cidden insanı korkutmaktan başka bişey yapmıyor sıkma canını Allah'ın izniyle düzelirsin inşallah benim değerim 5'7ydi

Merve Nur

Kayıtlı Üye
rank
Hmm anladım canım tiroid ilacını ihmal etme ben o ilacı dahiliyeden yazdırmıştım kadın doğum doktoru gözümü çok korkutmuştu dahiliye doktoru ise böyle şeyler normal korkmana gerek yok genellikle kadınlarda tiroid sıkıntısı olur demişti ve bazı doktorlar cidden insanı korkutmaktan başka bişey yapmıyor sıkma canını Allah'ın izniyle düzelirsin inşallah benim değerim 5'7ydi
Çok sağol canım benim rabbim korusun bizleri peki her daim ilaç içmek zorundamiyiz ben aç karnına iciyrom birde iyod verdi iç hastalıkları daha kadın doğuma gideceğim

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar