Lütfen bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Lütfen bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 315 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen bakar mısınız
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra

Serra

Kayıtlı Üye
rank
18+6 haftalıgım dün akşam benden nişana benzer kalın uzun bir akıntı geldı hatta cektım cıktı 1 parmak boyunda vardı bunun olması normal mı kusura bakmayın sorum biraz mide bulandırıcı olabilir ilk hamilelik ve acemilik bilmiyorum hiç bişi bu neden olmustur normal midir yoksa bir sebebı var mıdır cvp verirseniz cok sevinirim

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
18+6 haftalıgım dün akşam benden nişana benzer kalın uzun bir akıntı geldı hatta cektım cıktı 1 parmak boyunda vardı bunun olması normal mı kusura bakmayın sorum biraz mide bulandırıcı olabilir ilk hamilelik ve acemilik bilmiyorum hiç bişi bu neden olmustur normal midir yoksa bir sebebı var mıdır cvp verirseniz cok sevinirim
Canim kırmızı pembe veya kahverengi ise sorun var demektir sari beyaz kremrengi yesile doğru bir rengi varsa enfeksiyon olabilir bende de oluyo enfeksiyon olduğu için sarı yada beyaz renk oluyo doktora gorundugunde danisabilirsin

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Canim kırmızı pembe veya kahverengi ise sorun var demektir sari beyaz kremrengi yesile doğru bir rengi varsa enfeksiyon olabilir bende de oluyo enfeksiyon olduğu için sarı yada beyaz renk oluyo doktora gorundugunde danisabilirsin
Tam canım cok tsk ederım
Tam canım tsk ederm beyaz renkte geldi Bende de

Tüm sayfalar yüklendi.