Makatta kaşıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sunny tarafından oluşturulan Makatta kaşıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 520 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Makatta kaşıntı
Konbuyu başlatan Sunny
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rabia111

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
18+3 teyim.

Geçen hafta bir gün kaşınmıştı ama hemen geçti önemsemedim. Dün yine aynı şekilde kaşıntı oldu. Şu an yine geçti de sanki kaşınacak gibi bir his var.

Basur, hemoroid gibi konular okudum burada ama kaşıntı bunun bi belirtisi mi? Bu haftalarda olur mu hemen? Yoksa arada olan rutin bir şey mi bu kaşıntı?

Önlemek için yapabileceğim bir şey var mı?

Rabia111

Kayıtlı Üye
rank
18+3 teyim.

Geçen hafta bir gün kaşınmıştı ama hemen geçti önemsemedim. Dün yine aynı şekilde kaşıntı oldu. Şu an yine geçti de sanki kaşınacak gibi bir his var.

Basur, hemoroid gibi konular okudum burada ama kaşıntı bunun bi belirtisi mi? Bu haftalarda olur mu hemen? Yoksa arada olan rutin bir şey mi bu kaşıntı?

Önlemek için yapabileceğim bir şey var mı?
Kabızlığın varsa ondan yapabilir kaşıntıyı. Ben kasintim oldukca sirke kullandım iyi geldi tavsiye ederim. Pamuğa sirke döküp siliyordum sonra da bepantol ya da sudokrem sürüyordum hafifliyordu.

Tüm sayfalar yüklendi.