Mama konusunda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan Mama konusunda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 492 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mama konusunda
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yillariminhasreti

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar formul mamayi ictikten sonra bazen birakiyo ben biraz gectikten sonra yediriyorum bekletip veren varmi aranizda zararli deniyod
Ne kadar bekletiyorsun ki canım. Yaptıktan sonra 1 saat içinde verimeli. Zaten mama soğur verilmemesi gerekir suyu vücut ısısında olmalıdır zaten soğuk olursa gaz yapar

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar formul mamayi ictikten sonra bazen birakiyo ben biraz gectikten sonra yediriyorum bekletip veren varmi aranizda zararli deniyod
Kuzum bn birz kalınca peteğin üstüne koyuyorum ama 1 saat geçmeden tekrardan veriyirum uykusunda yada kendi uyanıyor petekte ılık kalıyor soğuk verme iyi değil eğer 1 saati geçerse maalesef döküyorum

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
1 saat icinde tuketilmesi gerekiyor canim
Valla 1saati gectigi olmustur bazen😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne kadar bekletiyorsun ki canım. Yaptıktan sonra 1 saat içinde verimeli. Zaten mama soğur verilmemesi gerekir suyu vücut ısısında olmalıdır zaten soğuk olursa gaz yapar
Iciyo birakiyo ozmn 1 saati gectigi oluyo sicak suda bekletiyom

Tüm sayfalar yüklendi.