Sorum var Mamaaaa ❗❗❗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Mamaaaa ❗❗❗ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 675 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mamaaaa ❗❗❗
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim mama içmiyor 3 marka denedim asla ağzına sürmüyor öğürüyor kusuyor bu aralar sanki sütüm yetmiyor sık sık emmek istiyor ve uzun süre emiyor sorum şu ki mamaya nasıl alıştırabilirim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebeğim mama içmiyor 3 marka denedim asla ağzına sürmüyor öğürüyor kusuyor bu aralar sanki sütüm yetmiyor sık sık emmek istiyor ve uzun süre emiyor sorum şu ki mamaya nasıl alıştırabilirim
Mamaya alıştırmadan önce aylık kilo takibini yaptır. Sütünün yetip yetmediğine ancak öyle karar verebilirsin. Yeterli kilo aldı ise yetşyordur. Mama başlamana gwrek kalmaz. Ki mama başladığın an emmeyi de bırakır bir süre sonra. Doktorunla görüş kendi kafans göre iş yapma derim

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Mamaya alıştırmadan önce aylık kilo takibini yaptır. Sütünün yetip yetmediğine ancak öyle karar verebilirsin. Yeterli kilo aldı ise yetşyordur. Mama başlamana gwrek kalmaz. Ki mama başladığın an emmeyi de bırakır bir süre sonra. Doktorunla görüş kendi kafans göre iş yapma derim
Gerçekten katılıyorum insanlar mamayı güzel bişey saniyo ama maalesef değil çocuğa bildiğin hormon yukleniyo

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Geçen ay kilo alımı az olduğu için aslında başlatmak istedim bir ayda sadece 300 Gr almış alt sınır bile 600 Gr birde doymuyor gibi geliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gerçekten katılıyorum insanlar mamayı güzel bişey saniyo ama maalesef değil çocuğa bildiğin hormon yukleniyo
Güzel bişey sandığımdan değil bende karşıyım mamaya şimdiye kadar herkes ver diyordu vermiyordum zaten. bu ay kilo alımı az olduğu için ve doymuyor gibi geldiği için başlatmak istiyorum

Kaç aylık canm ona göre
3 aylık canım

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Geçen ay kilo alımı az olduğu için aslında başlatmak istedim bir ayda sadece 300 Gr almış alt sınır bile 600 Gr birde doymuyor gibi geliyor

Güzel bişey sandığımdan değil bende karşıyım mamaya şimdiye kadar herkes ver diyordu vermiyordum zaten. bu ay kilo alımı az olduğu için ve doymuyor gibi geldiği için başlatmak istiyorum

3 aylık canım
Canım hemen mamaya başvurma kendi sütünü attirmaya çalış emin ol dünyanın mamalarindan çok çok üstün sütün kimseye kulak asma aç olsa emin ol o mamayı hapur hupur yerdi bebeklerin dönem dönem atakları oluyo büyük ihtimalle bebeğinde atak döneminde

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

3 aylık canım
Buna sen değil ebe de değil çocuk doktoru karar veriyor sağlık ocağına sorsam herharükalde mama ver diyorlar onlar kayra az kilo almış diye mama başlat dedi doktorumuza sormadan başlamam dedim doltora götürdüm gerek yok mamaya kilo alımı iyi zaten artık yavaş alacak demişti. Sen doktora götür . Kendi kafana göre mama verme mama iyi bir şeu değil bebeği şişirmekten başka bir şey yapmıyor

Cnm benimki doğduğunda 2885 di 1 ay sonra 5 kilo dedi 2 aylık oldu götürdüm 5900 dedi sütüm yetiyormu ama bazen verdiğimde yani emdiginde ağlıyor iki gogsumu veriyom doymuyor yeni oldu ne yapmalıyım süt olsun diye

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Cnm benimki doğduğunda 2885 di 1 ay sonra 5 kilo dedi 2 aylık oldu götürdüm 5900 dedi sütüm yetiyormu ama bazen verdiğimde yani emdiginde ağlıyor iki gogsumu veriyom doymuyor yeni oldu ne yapmalıyım süt olsun diye
Aslında ilk ay baya kilo almıl zaten genel olarak ilk aylar çok alıyorla sonra bu kilo alımı 900, 800, 700 diye ay ay düşüyoe hatta ögle aylar geliyor ki 250 gram aldığı bile olacak şuan kilosu iyi bence doyuyor doymasa 900 gram almazdı sen bu ayda sadece sütünle besle ay sonu sağlık ocağına değil çocuk doktoruna götür. Onlar kilpsına göre mama başla yafa anne sütüne devam et sadece derler 😘

Tüm sayfalar yüklendi.