Meme reddi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde ebru Dilek tarafından oluşturulan Meme reddi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 521 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Meme reddi
Konbuyu başlatan ebru Dilek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

ebru Dilek

Kayıtlı Üye
rank
6 aylık bebeğim var ilaç kullandığım için bir hafta emzirmedim mama verdim şimdi tekrar emzirmeye başladım memeyi hiç bir şekilde almıyor lütfen yardımcı olun sabahtan beri ağlıyorum😔

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
6 aylık bebeğim var ilaç kullandığım için bir hafta emzirmedim mama verdim şimdi tekrar emzirmeye başladım memeyi hiç bir şekilde almıyor lütfen yardımcı olun sabahtan beri ağlıyorum😔
Biberonla mama verdiysen kolaya alışmış olabilir canım kaşıkla ya da şırıngayla verince alışmıyorlar, memeyi uykuluyken ya da farklı pozisyonlarda falan vermeyi dene

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Cnm ilk önce biberonu ver biraz emdikten sonra çıkart kendi memeni ağzına koy o kendiliğinden emer benim kızımda yaklaşık on gün emedi mama verdim sonra kendi gösümü verdim istemedi o şekilde verdim emdi

ebru Dilek

Kayıtlı Üye
rank
Biberonla mama verdiysen kolaya alışmış olabilir canım kaşıkla ya da şırıngayla verince alışmıyorlar, memeyi uykuluyken ya da farklı pozisyonlarda falan vermeyi dene
Teşekkür ederim memeyi görünce çığlık çığlığa ağlıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm ilk önce biberonu ver biraz emdikten sonra çıkart kendi memeni ağzına koy o kendiliğinden emer benim kızımda yaklaşık on gün emedi mama verdim sonra kendi gösümü verdim istemedi o şekilde verdim emdi
Teşekkür ederim deneyeceğim inşallah işe yarar

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Teşekkür ederim memeyi görünce çığlık çığlığa ağlıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim deneyeceğim inşallah işe yarar
İnşallah cnm sıkma canını stres yapma zaten ek gıdayada başlıcak doyar yani mama ver aç kalmasın Allah büyük 🙏

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Uykuluyken emzik emiyorsa yada biberonu ver 1-2 çeksin sonra hemen göğsünü ver. Benim oğlumda da oluyor ben öyle emzirmeye devam ediyorum

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Oyun oynarken göğsünü dahil et mesela cee oyunu önce gözlerini kapat cee yap sonra göğsünü elinle kapat cee yap maksat ısınması zorladıkça sıkılır daha çok soğur kuzenim kızını böyle yaparak emzirdi kayınvalidemin çocukları da 5 6 aylık olunca kendiliğinden reddediyorlarmış ucuna birazcık şeker sürermiş bebek tadını sevince alır daha bırakmazmış dene inşaAllah fayda görürsün pes etme emzirmek bebek için çok önemli olabilir ama anne için de önemi büyük hem duygusal olarak hem fiziksel olarak

Tüm sayfalar yüklendi.