Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlae dogum sekili hangi haftada belli oluyor bilgisi olan varmi birde ben 27 haftalik hamileyim vajinamda rahmimde zonklma tarzi agri oluyo normalmi sizce catalilmi Dar acaba
Kizlae dogum sekili hangi haftada belli oluyor bilgisi olan varmi birde ben 27 haftalik hamileyim vajinamda rahmimde zonklma tarzi agri oluyo normalmi sizce catalilmi Dar acaba
Adaşım37+5 haftaligim daha doğum şeklim maalesef belli değil senin daha erken bence oyuzden o zonklama bendede oluyodu ara ara hala oluyo normal yani kuzum son haftalarda bebeğin duruş şekline göre doğum belirleniyo
Canım 38 haftalık olduğunda gün veriyorlar alttan muayeneyle. Zonklamada muhtemelen çok ayakta kalıyorsun dinlenmedigin için oluyordur. Bu hamileliğimde benimde vardı ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim her fırsatta birde yormamya çalış kendine bol dinlen gecer
Canım 38 haftalık olduğunda gün veriyorlar alttan muayeneyle. Zonklamada muhtemelen çok ayakta kalıyorsun dinlenmedigin için oluyordur. Bu hamileliğimde benimde vardı ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim her fırsatta birde yormamya çalış kendine bol dinlen gecer
Haaa birde ilk dogumsa her halükarda 38 haftalıkken çatı muayenesi yapıp normal olabilirmi çatın uygunmu eğer uygun değilse. Bu sefer sezaaryan için gün verirler.