Sorum var Merak ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seymanur tarafından oluşturulan Merak ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 810 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ettim
Konbuyu başlatan Seymanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kizlae dogum sekili hangi haftada belli oluyor bilgisi olan varmi birde ben 27 haftalik hamileyim vajinamda rahmimde zonklma tarzi agri oluyo normalmi sizce catalilmi Dar acaba
Adaşım🤗🤗37+5 haftaligim daha doğum şeklim maalesef belli değil senin daha erken bence oyuzden o zonklama bendede oluyodu ara ara hala oluyo normal yani kuzum son haftalarda bebeğin duruş şekline göre doğum belirleniyo

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kizlae dogum sekili hangi haftada belli oluyor bilgisi olan varmi birde ben 27 haftalik hamileyim vajinamda rahmimde zonklma tarzi agri oluyo normalmi sizce catalilmi Dar acaba
Canım 38 haftalık olduğunda gün veriyorlar alttan muayeneyle. Zonklamada muhtemelen çok ayakta kalıyorsun dinlenmedigin için oluyordur. Bu hamileliğimde benimde vardı ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim her fırsatta birde yormamya çalış kendine bol dinlen gecer

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canım 38 haftalık olduğunda gün veriyorlar alttan muayeneyle. Zonklamada muhtemelen çok ayakta kalıyorsun dinlenmedigin için oluyordur. Bu hamileliğimde benimde vardı ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim her fırsatta birde yormamya çalış kendine bol dinlen gecer
Haaa birde ilk dogumsa her halükarda 38 haftalıkken çatı muayenesi yapıp normal olabilirmi çatın uygunmu eğer uygun değilse. Bu sefer sezaaryan için gün verirler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar