Sorum var Merh

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice. tarafından oluşturulan Merh başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 373 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merh
Konbuyu başlatan Hatice.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Merhaba hamiş anneler, 9 haftalık
Ağzımın içinde yuvarlak kırmızı noktalar çıkmış da sizde oluyor mu ? Ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mi acaba
Merhaba canım rabbim kucağına almayı nasip etsin.Canim bndede oluyodu hatta bisey yediğim zaman çok yanıyodu . doktora göründüm vitaminsizlikten oluyormuş kuzum bana bir damla yazdı bana cnm geçti sonra 🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hamiş anneler, 9 haftalık
Ağzımın içinde yuvarlak kırmızı noktalar çıkmış da sizde oluyor mu ? Ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mi acaba
Noktalar çıkmış derken nasıl yani canım sen ağzımıza bazen yaralar olur onun gibi bir şey mi eğer ondan da diyorsan onlar vitaminsizlikten kaynaklı oluyor

Hatice.

Kayıtlı Üye
rank
Evet ya sağol canım doktora gittim vitaminsizlikten dedi hicbirsey yiyemiyorum çünkü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canım rabbim kucağına almayı nasip etsin.Canim bndede oluyodu hatta bisey yediğim zaman çok yanıyodu . doktora göründüm vitaminsizlikten oluyormuş kuzum bana bir damla yazdı bana cnm geçti sonra 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet ya teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.