Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hamiş anneler, 9 haftalık
Ağzımın içinde yuvarlak kırmızı noktalar çıkmış da sizde oluyor mu ? Ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mi acaba
Ağzımın içinde yuvarlak kırmızı noktalar çıkmış da sizde oluyor mu ? Ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mi acaba
Merhaba canım rabbim kucağına almayı nasip etsin.Canim bndede oluyodu hatta bisey yediğim zaman çok yanıyodu . doktora göründüm vitaminsizlikten oluyormuş kuzum bana bir damla yazdı bana cnm geçti sonra
Noktalar çıkmış derken nasıl yani canım sen ağzımıza bazen yaralar olur onun gibi bir şey mi eğer ondan da diyorsan onlar vitaminsizlikten kaynaklı oluyor
Merhaba canım rabbim kucağına almayı nasip etsin.Canim bndede oluyodu hatta bisey yediğim zaman çok yanıyodu . doktora göründüm vitaminsizlikten oluyormuş kuzum bana bir damla yazdı bana cnm geçti sonra