Sorum var Merhaba kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşən tarafından oluşturulan Merhaba kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 212 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba kızlar
Konbuyu başlatan Ayşən
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Ayşən

Kayıtlı Üye
rank
Menim burnum tıkanıyor arada kaşıntı da var burnumda arada da hapşırma oluyor qripmi oluyor acaba ne yapa bilirim bu durumda bebeğe bir şey olur mu

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Menim burnum tıkanıyor arada kaşıntı da var burnumda arada da hapşırma oluyor qripmi oluyor acaba ne yapa bilirim bu durumda bebeğe bir şey olur mu
Benim de öyle başladı.Eczaneye sordum parol iç 6 saatte bir, bi de pastil dedi.Çok kötü olursan da serum bağlat acilde dediler.Yine de bir haftadır burnum akıyor hapşırık öksürük baş ağrısı.Annem iki de bir nane limon yapıyor falan da yok geçmedi

Ayşən

Kayıtlı Üye
rank
Benim de öyle başladı.Eczaneye sordum parol iç 6 saatte bir, bi de pastil dedi.Çok kötü olursan da serum bağlat acilde dediler.Yine de bir haftadır burnum akıyor hapşırık öksürük baş ağrısı.Annem iki de bir nane limon yapıyor falan da yok geçmedi
Anladım yox bende öksürük yox sadece tıkanıklik var bakalım nasıl olucak kaç hafta səndə

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar