Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu?
G gülgün Kayıtlı Üye Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 5 14 Ağustos 2023 #1 Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu?
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 14 Ağustos 2023 #2 gülgün' Alıntı: Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Yok diye biliyorum canım ilk üç ay düşük riski olunca yasak
gülgün' Alıntı: Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Yok diye biliyorum canım ilk üç ay düşük riski olunca yasak
G gülgün Kayıtlı Üye Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 5 14 Ağustos 2023 #3 ÖzLemce33' Alıntı: Yok diye biliyorum canım ilk üç ay düşük riski olunca yasak Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
ÖzLemce33' Alıntı: Yok diye biliyorum canım ilk üç ay düşük riski olunca yasak Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 14 Ağustos 2023 #4 gülgün' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım sağ salim kucağına alırsın inşallah ismin ne kadar güzel Gülgün ise çok güzel bir isim
gülgün' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım sağ salim kucağına alırsın inşallah ismin ne kadar güzel Gülgün ise çok güzel bir isim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 14 Ağustos 2023 #5 Doktoruna sormalsn
Burcu34 Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 724 Konum İstanbul 14 Ağustos 2023 #6 gülgün' Alıntı: Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Her ihtimale karşı Bi doktoruna danış durumunu o dha iyi blir
gülgün' Alıntı: Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Her ihtimale karşı Bi doktoruna danış durumunu o dha iyi blir
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 14 Ağustos 2023 #7 gülgün' Alıntı: Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir sorun yoksa sende ve bebekte ilişkiye girmek iyi doğumu kolaylaştırıyor
gülgün' Alıntı: Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir sorun yoksa sende ve bebekte ilişkiye girmek iyi doğumu kolaylaştırıyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 14 Ağustos 2023 #8 gülgün' Alıntı: Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Doğum gelmiş zaten nerdeyse canım cinsil ilişkiye girmekte doğumu kolaylaştırır sorun olmaz yani endişe etme
gülgün' Alıntı: Kızlar ben gün itibarile 9 ayıma geçtim, cinsel ilişki 9 ayda sorun olurmu? Genişletmek için tıkla ... Doğum gelmiş zaten nerdeyse canım cinsil ilişkiye girmekte doğumu kolaylaştırır sorun olmaz yani endişe etme
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 14 Ağustos 2023 #9 Baharrr' Alıntı: Herhangi bir sorun yoksa sende ve bebekte ilişkiye girmek iyi doğumu kolaylaştırıyor Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Baharrr' Alıntı: Herhangi bir sorun yoksa sende ve bebekte ilişkiye girmek iyi doğumu kolaylaştırıyor Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum