Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sevdamrt tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,797 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan Sevdamrt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Leyla kurt

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar yeniyim ben. 5 gün sonra 12 hafta olucaz hala çok mide bulantısı var tüm günümü etkiliyor ne zaman geçer

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar yeniyim ben. 5 gün sonra 12 hafta olucaz hala çok mide bulantısı var tüm günümü etkiliyor ne zaman geçer
İlk uc ay gecti gecti gecmedi butun hamilelik boyu devam eder canim aniden basladigi gbi aniden kesiliyor insallah uyuyup uyandiginda gecmis gitmis olur 🥰🤍🙏

New mom 💙

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim benim ilk gebeliğim doktor bir ilaç yazdı inan 14 haftamızdayız daha kusmuş değilim ilacım bittiği zaman hissettim bir kaç gün afedersin böyle heran kusacakmış gibi bi hal tekrar yazdı ilacı şükür hissetmiyorum doktoruna söyle bence ilaç yazıyolar bu durumlar için ve tavsiyem sana diğer insanların yaşadığı gebelikleri örnek alma kendine yani kimisi hiç çekmez bulantı kimisi günün çoğunluğunu lavaboda geçirir kimisi doğuma kadar hisseder bunları düşünüp endişelenme hiç ☺️ her annenin gebeliği kendine özel nasıl desem kendine has bir tarzı var bebeklerin😅 sıkma canını tadını çıkar sürecin 💙😍

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim benim ilk gebeliğim doktor bir ilaç yazdı inan 14 haftamızdayız daha kusmuş değilim ilacım bittiği zaman hissettim bir kaç gün afedersin böyle heran kusacakmış gibi bi hal tekrar yazdı ilacı şükür hissetmiyorum doktoruna söyle bence ilaç yazıyolar bu durumlar için ve tavsiyem sana diğer insanların yaşadığı gebelikleri örnek alma kendine yani kimisi hiç çekmez bulantı kimisi günün çoğunluğunu lavaboda geçirir kimisi doğuma kadar hisseder bunları düşünüp endişelenme hiç ☺️ her annenin gebeliği kendine özel nasıl desem kendine has bir tarzı var bebeklerin😅 sıkma canını tadını çıkar sürecin 💙😍
Tadım yok böyle tadım nasıl olsun 🙄 ilacın ismi ne bende kullandım bi kutu bitti ama hiç bir faydasını göremedim 😏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hergun sade soda iç çok rahatlatıyor ve asitli içeceklerden uzak durmak gerekiyor ve az az sık sık ye
Bunu da denedim geçmiyor

Tüm sayfalar yüklendi.