Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Acelya60 tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 681 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan Acelya60
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Acelya60

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 6 hafta 3 günlük hamileyim aşırı midem bulanıyo hep yatıyorum bişey yiyemiyorum mutfağa fln da hiç giremiyorum sizce ne zaman geçer ve ne yemek gerek

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Moralini bozmak gibi olmasın 18. Haftadayım hâlâ geçmedi 😁 lakin ne kadar kusarsam kusayım yemek yemeyi kesmiyorum bebeğin beslenmesi ve gelişimi için

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım o günler ağlaya ağlaya geçiyor inşallah seninki çabuk biter. Yapacak pek bir şey yok prilam dr ilaç bana iyi geliyordu az bi şeyler yiyebiliyodum ilacı içince. Onun haricinde kar kış kıyamet camlar hep açıktı ev kokuyor gibi geliyordu. Kusmaktan 5-6 kilo vermiştim. Sanırım hamileliğin en zor kısmı başı bu yüzden. 12-13 olunca biter canım sabırlı ol.
Tuzlu çubuk kraker
Tost makinesinde kızarmış ekmek
Prilam dr

Bunlarla yaşamıştım 3 ay belki sana da iyi gelir

Mira nehir

Kayıtlı Üye
rank
14. Haftadayim hâla gecmedi bekliyorum bitecek rahatlayacam diye ama nerdee ..

Vecihe

Kayıtlı Üye
rank
Ben ağlıyordum yemek yiyemiyorum die çok şükür 13 haftaya kadar sürdü bu hafta iyim çok şükür yemek yemeğe başladım

Acelya60

Kayıtlı Üye
rank
Canım o günler ağlaya ağlaya geçiyor inşallah seninki çabuk biter. Yapacak pek bir şey yok prilam dr ilaç bana iyi geliyordu az bi şeyler yiyebiliyodum ilacı içince. Onun haricinde kar kış kıyamet camlar hep açıktı ev kokuyor gibi geliyordu. Kusmaktan 5-6 kilo vermiştim. Sanırım hamileliğin en zor kısmı başı bu yüzden. 12-13 olunca biter canım sabırlı ol.
Tuzlu çubuk kraker
Tost makinesinde kızarmış ekmek
Prilam dr

Bunlarla yaşamıştım 3 ay belki sana da iyi gelir
Aynı bende öyleyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Moralini bozmak gibi olmasın 18. Haftadayım hâlâ geçmedi 😁 lakin ne kadar kusarsam kusayım yemek yemeyi kesmiyorum bebeğin beslenmesi ve gelişimi için
Yemek hiç yiyemiyorum koku hasasiyeti var

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Aynı bende öyleyim

Yemek hiç yiyemiyorum koku hasasiyeti var
23. Haftadayım koku hassasiyetim hala var tabi ilk zamanlar gibi değil ama yine de rahatsız ediyor

Taze anne, adaşım sen kaçıncı haftadasın 😊

Taze anne, adaşım sen kaçıncı haftadasın 😊

Tüm sayfalar yüklendi.