Merhaba 6 hafta 3 günlük hamileyim aşırı midem bulanıyo hep yatıyorum bişey yiyemiyorum mutfağa fln da hiç giremiyorum sizce ne zaman geçer ve ne yemek gerek
Moralini bozmak gibi olmasın 18. Haftadayım hâlâ geçmedi lakin ne kadar kusarsam kusayım yemek yemeyi kesmiyorum bebeğin beslenmesi ve gelişimi için
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
Merhaba 6 hafta 3 günlük hamileyim aşırı midem bulanıyo hep yatıyorum bişey yiyemiyorum mutfağa fln da hiç giremiyorum sizce ne zaman geçer ve ne yemek gerek
Canım o günler ağlaya ağlaya geçiyor inşallah seninki çabuk biter. Yapacak pek bir şey yok prilam dr ilaç bana iyi geliyordu az bi şeyler yiyebiliyodum ilacı içince. Onun haricinde kar kış kıyamet camlar hep açıktı ev kokuyor gibi geliyordu. Kusmaktan 5-6 kilo vermiştim. Sanırım hamileliğin en zor kısmı başı bu yüzden. 12-13 olunca biter canım sabırlı ol.
Tuzlu çubuk kraker
Tost makinesinde kızarmış ekmek
Prilam dr
Canım o günler ağlaya ağlaya geçiyor inşallah seninki çabuk biter. Yapacak pek bir şey yok prilam dr ilaç bana iyi geliyordu az bi şeyler yiyebiliyodum ilacı içince. Onun haricinde kar kış kıyamet camlar hep açıktı ev kokuyor gibi geliyordu. Kusmaktan 5-6 kilo vermiştim. Sanırım hamileliğin en zor kısmı başı bu yüzden. 12-13 olunca biter canım sabırlı ol.
Tuzlu çubuk kraker
Tost makinesinde kızarmış ekmek
Prilam dr