Sorum var Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bayanmutluu tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 807 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan Bayanmutluu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Herkese merhaba
7+3 haftalık hamileyim bu haftadan itibaren mide bulantım başladı mutsuz mutsuz geziyorum ortalıkta kusamıyorumda. Hamileyken kullanılabilen bir ilaç var mi yada bulantı bilekliği kullanan varsa işe yarıyor mu.
Hormonların değişimiyle bulantın olacak canım çok normal. Tuzlu kraker leblebi bol limonlu yeşil salata iyi geliyo deneyerek sana iyi geleni bulursun canım. İlaç konusunda da doktoruna danış sana uygun olanı verecektir.

Beren'im💕

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba
7+3 haftalık hamileyim bu haftadan itibaren mide bulantım başladı mutsuz mutsuz geziyorum ortalıkta kusamıyorumda. Hamileyken kullanılabilen bir ilaç var mi yada bulantı bilekliği kullanan varsa işe yarıyor mu.
Bulantı bilekliği kullanmıştım ben pek bi işe yaramıyor ama ilaç kullanabilirsin bi nebze de olsa iyi gelir tabi tamamen geçirmiyor o ayri

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Hormonların değişimiyle bulantın olacak canım çok normal. Tuzlu kraker leblebi bol limonlu yeşil salata iyi geliyo deneyerek sana iyi geleni bulursun canım. İlaç konusunda da doktoruna danış sana uygun olanı verecektir.
Her şey o kadar kokuyor ki yiyemiyorum yoğurt ve makarna biraz iyi geliyor bir iki saat rahatlatıyo. Tesekkur ederim leblebiyi de deneyecegim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doktorun sana bulantıların için ilaç verecektir. Ek olarak tuzlu şeyler, süt, yoğurt, salatalık, maden suyu mideni rahatlatır geçmiş olsun

Herkese merhaba
Doktorun önerisiyle prilam dr kullanmıştım ben 3 ay fayda etmişti bana :)

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Herkese merhaba
Kuzum doktoruna danış sana bulantı için ilaç yazıcaktir çubuk kraker de mide bulantısıni hafiletir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar