Sorum var Mide bulantısı

• Konbuyu başlatan Hamilelik mide bulantısı
  • Toplam 38 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hamilelik mide bulantısı tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,886 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan Hamilelik mide bulantısı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim 8. Haftamdan beri kusuyorum hastanede de yattım biraz toparlanmıştım şimdi yine başladı kusmalar doktorlar prilam dr önerdi fayda etmedi ne zaman geçecek çok yoruldum
Merhaba benimde öyle olmuştu mide bulantısı yüzünden çok kötü olmuştum☹️ iyne ve serum kullandım kısa süreliyine geçiyordu yine başlıyordu. 5 ayımdan sonra biraz azaldı doğuma kadar sadece sabahlar bulantım oldu İnşallah seninki tamamen geçer 🤲

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim 8. Haftamdan beri kusuyorum hastanede de yattım biraz toparlanmıştım şimdi yine başladı kusmalar doktorlar prilam dr önerdi fayda etmedi ne zaman geçecek çok yoruldum
Belli Bi zmndn sonra azalır ama kimide hamileligi boyunca aynı oluyor kişiden kişiye dgilşr inş snnkide gçer cnm

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımçın olsun inşaallah geçer devam edmez insandan insana deyişiyo ben ilk hamileliyimde doğuracan kaytardım çok kötu geçdi inşaallah sende öyle olmaz

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben 9 ay boyunca ne yiyip içtiysem kustum inşallah seninki öyle olmaz

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Prilam mi bende kullanıyorum geceleri aç karnına 2 tane atiyorsun bütün gün gidiyor ama bende bazen atıyorum onu atmadım zamanlar 5 6 kere kusuyorum düzenli kullanmaya calisiyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kız yuşa sana benzemiş o zaman 😂😂çocuk annem ben karnındayken heo kusuyordu dmeek ki yemekler öyle tüketiliyor diye kusuyor her verdiğini bilerek
Yok ay benim bünye çocuğu kabul etmemiş hemşireler öyle demişti şimdide kafam kabul etmiyor böyle bir çocuğu delirmeme ramak kaldı 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canım bazı gebelerde ne yazık ki doğuma kadar da bulantı sürebiliyor aslında ilaç fayda etmesi gerekiyordu tuzlu yiyecekler tüketti salatalık ki ılık süt iç

Tüm sayfalar yüklendi.