mide bulntısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan mide bulntısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 474 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı mide bulntısı
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Bla bla bla

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
9.cu hftamda bitip 11.ci hftada geri bşlyan bu mide bulantıları nezmn biter arkdşlar iştahlı yemek yiyemiorum 😐😟

Minik bebek

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım benim ki 16 haftaya kadar sürdü bence hamileliğin en zor dönemiydi. O yüzden sana sabır diliyorum.. hamilelik boyunca mide bulantısı yaşayanlar varmış umarım sen onlardan olmazsın🤲

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım benim ki 16 haftaya kadar sürdü bence hamileliğin en zor dönemiydi. O yüzden sana sabır diliyorum.. hamilelik boyunca mide bulantısı yaşayanlar varmış umarım sen onlardan olmazsın🤲
inşllah canım daha başlardayım ben 12 hftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah canım o mide bulantısından neler çektim 20. Haftaya kadar.İnşaAllah sen daha erken düzelirsin.
benim ozmn az kaldı

• Beğen
Tepkiler: ...

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
9.cu hftamda bitip 11.ci hftada geri bşlyan bu mide bulantıları nezmn biter arkdşlar iştahlı yemek yiyemiorum 😐😟
Benim bulantim 20 haftaya kadar sürdü. Tam ferahladim dedim tam 38 haftam dolunca tekrar bulantim başladı sanki yeni qebe kalmışım qibi kokuları kaldıramıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar