Sorum var Mide yanması

• Konbuyu başlatan Rukiye5849
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye5849 tarafından oluşturulan Mide yanması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 441 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması
Konbuyu başlatan Rukiye5849
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses annesi 🌟

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 22 haftalık hamileyim midem cok yanıyor ne yapmak lazım bilen var mı

Canım hamilelikte bebek büyüdükçe rahim de büyüyor ve büyüdükçe mide asitlerini yemek borusuna doğru itiyor buu yüzden mide hamilelikte mide yanması oluyor ılık ballı süt çok iyi gelicektir

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öncelikle @Gamze Hümeyra katılıyorum esktara diyeceklerim de yemeği karnın tam doyunca bırakma ne çok aç kal ne tok. Aşırı yağlı yiyecekler ve salça tüketme . Onun dışında soğuk soğuk yoğurt, salatalık, ekşi elma ve soda çok iyi geliyor bunların hiç biri iyi gelmezse doktoruna söyle gaviscon yazsın canım . Bende 20 haftalığım şükür şuan yok ama ilk aylar mide yanmasından ölüyordum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Öncelikle @Gamze Hümeyra katılıyorum esktara diyeceklerim de yemeği karnın tam doyunca bırakma ne çok aç kal ne tok. Aşırı yağlı yiyecekler ve salça tüketme . Onun dışında soğuk soğuk yoğurt, salatalık, ekşi elma ve soda çok iyi geliyor bunların hiç biri iyi gelmezse doktoruna söyle gaviscon yazsın canım . Bende 20 haftalığım şükür şuan yok ama ilk aylar mide yanmasından ölüyordum
❤️❤️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Öncelikle sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım mide yanmasına ılık gerçekten çok iyi geliyor Bir de salatalık tüketebilirsin tuz olarak o da az çok yatıştırabilir Bir de ben mide yanmam olduğunda tahin helvası yiyordum helva olarak o da çok güzel iyi geliyordu

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çay kesinlikle içme, yağlı, salçalı ve mayalı gıdalardan uzak dur. Bol süt, salatalık tüket. 30. Haftaya kadar geçmezse doktoruna pantpas mide koruyucu yazdır

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.