Sorum var Midem yaa😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Midem yaa😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,212 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Midem yaa😢
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥
M

Meltm

Guest
Rennie çiğneme tableti birebir hamilelikte mide yanmalarina.zarari da yok.mutlaka al.sade soda da geçici çözüm.cok yanan mideye zırt pırt soda içilmiyor.o yüzden tablet şart

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Rennie çiğneme tableti birebir hamilelikte mide yanmalarina.zarari da yok.mutlaka al.sade soda da geçici çözüm.cok yanan mideye zırt pırt soda içilmiyor.o yüzden tablet şart
Sagl cnm sade soda hergün içiyorum ama çözüm olmuyor sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Inan bnde gece okdr kötü oldum gtti balkona attim kendimi sade soda yada mide ilacı anca rahatlatıyor başka Bi çözüm yok
Anladım tatlım ağladım resmen gece ben ya dün ilk defa o kadar yanma yaptı normal de sade soda hergün içiyorum zararı olmaz ınş mide ilacı ne tam olarak tatlim

M.kemal

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar nasılsınız annisler ya midem çok yanıyor ağzıma acı su geliyor resmen uyku uyuyamiyorum bulanmaya flan da başladı saat ilerledikçe nasıl geçer bir fikriniz var mi çok uykum var ama acı sudan uyuyamiyorum yüreğim çıkacak resmen annisler bir yardım eder msniz😕😕😕
Canım eğer ilaç dışı birşey düşünürsen şiddetle süt derim şu miniklerden sürekli bulunsun yudum yudum iç hemen kesiyor bende de oluyor bana iyi geliyor inşallah sana da iyi gelir dene canım bir zararı olmaz. Reflün ya da gastrit yok degilmi süt onlara pek iyi gelmiyor ama haberin olsun canım

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar nasılsınız annisler ya midem çok yanıyor ağzıma acı su geliyor resmen uyku uyuyamiyorum bulanmaya flan da başladı saat ilerledikçe nasıl geçer bir fikriniz var mi çok uykum var ama acı sudan uyuyamiyorum yüreğim çıkacak resmen annisler bir yardım eder msniz😕😕😕
Bende senin aynı durumdayım canım ama dün gece anladım ki kuru soğan yiyince bende öyle oluyor 😣 mahfediyor beni resmen. Sade soda içebilirsin canım yada maden suyu falan bide salatalık içebilrisin Gaviscon şurup var istersen eczaneden alıp onu içebilrisin iyi geliyor geçiriyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-17
Gebeliğinizin 22. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kabak büyüklüğünde.
Bebeğimiz yeni doğanın minik kopyası halini aldı. gözler oluştu fakat iris hala siyah pigment halinde. ince tüyler (laguna) cildi kaplar. pankreas hormon üretimine başlar. Cilt değişiklikleriniz artmaya devam eder. kalça, karın ve gögüste sellülitler oluşmaya
başlar. kaşıntı olabilir. nemlendirici kremler kullanılabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 29 cm ağırlıgı 470 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım maden suyu içeydin iyi gelir

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum sana mide yanması için şöyle bı önerim var her gün ama her gün bı kase yoğurt tuket ozellikle çok varsa mide.yanman günde iki kasede olur gece yatmadan önce ye.. ve gavisisn ya da rennie şurup mide yanmasıni hafifletir.. arada salatalikta tüket .. ben bu şekilde daha rahatladim mide konusunda.cok geçmiş olsun

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum sana mide yanması için şöyle bı önerim var her gün ama her gün bı kase yoğurt tuket ozellikle çok varsa mide.yanman günde iki kasede olur gece yatmadan önce ye.. ve gavisisn ya da rennie şurup mide yanmasıni hafifletir.. arada salatalikta tüket .. ben bu şekilde daha rahatladim mide konusunda.cok geçmiş olsun
Çok sagl balim benim bilgin için😊

Geçmiş olsun canım maden suyu içeydin iyi gelir
Mahvetti sabaha kadar beni cnm yandım resmen çok sagl tatlım

Sade sarıkız soda ben her gece 1 tne içerim doktor önerisi korkma bebek için de faydalı rennie srup veya çiğneme tableti bna srup verdi doktor günde 4 defa ymklerden snra die
Çok sagl balim 😊

Bende senin aynı durumdayım canım ama dün gece anladım ki kuru soğan yiyince bende öyle oluyor 😣 mahfediyor beni resmen. Sade soda içebilirsin canım yada maden suyu falan bide salatalık içebilrisin Gaviscon şurup var istersen eczaneden alıp onu içebilrisin iyi geliyor geçiriyor
Gece ne yaptıysam geçmedi balim sabah şükür hepsini yaptım hafifletti biraz tatlım soğan beni de çok yakıyor cnm ya sana da çok geçmiş olsun aşkım sagl ❤❤

Canım eğer ilaç dışı birşey düşünürsen şiddetle süt derim şu miniklerden sürekli bulunsun yudum yudum iç hemen kesiyor bende de oluyor bana iyi geliyor inşallah sana da iyi gelir dene canım bir zararı olmaz. Reflün ya da gastrit yok degilmi süt onlara pek iyi gelmiyor ama haberin olsun canım
Bilmiyorum ki balim ya var mi reflu flan ilk defa bu kadar yandı ya öldüm sandım resmen talcid çiğneme ilacı ise yarar mi acaba tatlım

Son düzenleme:

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Canım beyaz leblebi ye hemen geçer mide asidini içine çekiyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...