Normal
Haftalarimiz aynı tatlim hastane de yatarken içtim de pek faydasını görmedim ki balim yarın kontrole gidecm Valla doktoruma soyleyecegim bakalım tsk ederim kuzum benim [automerge]1655675592[/automerge]Cidden sana da geçmiş olsun cnm mide yanması ve agrimasi çok kötü ya ölüyor sanıyor insan ben pek o gece birşey bulamadım çektim baya süre o ağrıyı yaaa çok zor gerçekten tsk ederim bilgin için kuzum ❤[automerge]1655675737[/automerge]Hiç imkanı yok balim istifar etmemin öyle daha kötü oluyorum yapami yorum ki hayatta istifar edemem keşke edebilsem içim rahatlarda ışte olmuyor [automerge]1655675804[/automerge]Tsk ederim balim cok sagl ınş❤
Haftalarimiz aynı tatlim hastane de yatarken içtim de pek faydasını görmedim ki balim yarın kontrole gidecm Valla doktoruma soyleyecegim bakalım tsk ederim kuzum benim
[automerge]1655675592[/automerge]
Cidden sana da geçmiş olsun cnm mide yanması ve agrimasi çok kötü ya ölüyor sanıyor insan ben pek o gece birşey bulamadım çektim baya süre o ağrıyı yaaa çok zor gerçekten tsk ederim bilgin için kuzum ❤
[automerge]1655675737[/automerge]
Hiç imkanı yok balim istifar etmemin öyle daha kötü oluyorum yapami yorum ki hayatta istifar edemem keşke edebilsem içim rahatlarda ışte olmuyor
[automerge]1655675804[/automerge]
Tsk ederim balim cok sagl ınş❤