Evt canim bebek te malesef evt amelyatla duzelicek insallah yalniz deneyimli birileri varsa iyi bir doktor onerebilirlermi diye yazdim diYaşamadim hiç kuzum ama bebek te filan mı var ama ameliyat ile tedavi olabilir diye biliyorum
Ameliyatıa düzeliyor diye biliyorum kuzum ama yinede insanın morali bozulmuyor değil. Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah hangi şehirde yaşıyorsunBu durumu yasayan varmi acaba
Anladım canım rabbim şifa versin inşallahEvt canim bebek te malesef evt amelyatla duzelicek insallah yalniz deneyimli birileri varsa iyi bir doktor onerebilirlermi diye yazdim di
Amin canim Ben bulgaristanliyim canim burda turkiyede kibrista doktor sorusturuyoruz yani oralarda hangi sehir olursa iyi bir doktor buldumuzda gitmeyi dusunuyoruzAmeliyatıa düzeliyor diye biliyorum kuzum ama yinede insanın morali bozulmuyor değil. Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah hangi şehirde yaşıyorsun
Amin insallahAnladım canım rabbim şifa versin inşallah
Anladım canım doktor değil ama şehir olarak Ankarayı öneririmAmin canim Ben bulgaristanliyim canim burda turkiyede kibrista doktor sorusturuyoruz yani oralarda hangi sehir olursa iyi bir doktor buldumuzda gitmeyi dusunuyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin insallah
Bende ankarada duydum haberlerde paylasmislar insallah biran once iyi bir doktor bularizAnladım canım doktor değil ama şehir olarak Ankarayı öneririm
İnşallah canım benimBende ankarada duydum haberlerde paylasmislar insallah biran once iyi bir doktor bulariz
Geçmiş olsun canmBu durumu yasayan varmi acaba