Muane korkusu

• Konbuyu başlatan Zeynep Asel.60
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep Asel.60 tarafından oluşturulan Muane korkusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 473 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Muane korkusu
Konbuyu başlatan Zeynep Asel.60
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baby
Z

Zeynep Asel.60

Guest
Açılma olması için neler yapılır birde vajinal yani çatı muanesinden çok korkuyorum bi kere oldum çok canım yandı muane den sonra rahmim de ağrı kaldı ve açılma oldukça bu muane ilk ki kadar can yakar mi doğum da bakildiginda

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Açılma olması için neler yapılır birde vajinal yani çatı muanesinden çok korkuyorum bi kere oldum çok canım yandı muane den sonra rahmim de ağrı kaldı ve açılma oldukça bu muane ilk ki kadar can yakar mi doğum da bakildiginda
Merhaba evet çatı muayenesi hemen hemen herkesi korkutuyor ama o korkuyla çatala çıkıyoruz ya istemsiz kendimizi kasıyoruz. Çatala çıkınca derin 2 nefes çek ve bırak vücudun rahatlasın rahat bırakırsab hem çok kısa sürüyor hemde ağrı daha az oluyor

Baby

Kayıtlı Üye
rank
O korkuyu kafandan atıp kendini rahat bırakırsan gayet rahat geçiyor canim muayene

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben henuz 21 haftalik gebeyim ve ilk gebeligim. Ben 4 haftada bir doktora gidince doktor once o catala yatiriyor eliyle baya kontrol ediyor ve sonra akinti ornegi aliyor. Hic aci olmuyor. Son zamanlardaki cati mua. Bundan farkli mi. Ya da son haftalar diye agri mi artiyor

Baby

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben henuz 21 haftalik gebeyim ve ilk gebeligim. Ben 4 haftada bir doktora gidince doktor once o catala yatiriyor eliyle baya kontrol ediyor ve sonra akinti ornegi aliyor. Hic aci olmuyor. Son zamanlardaki cati mua. Bundan farkli mi. Ya da son haftalar diye agri mi artiyor
Farklı bebekte baskı yaptığı için haliyle daha acılı oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar