Sorum var Muayene sıklığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aselll tarafından oluşturulan Muayene sıklığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 537 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Muayene sıklığı
Konbuyu başlatan Aselll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar. 28. haftamdayım. Doktorum 30. haftadan itibaren sık sık gel artık 15 günde bir muayene olmalısın dedi. Bu kadar sık gitmeye gerek var mı sizce? Üstelik özel hastane olduğu için bu beni maddi olarak da etkileyecek.
Yani canım bebek daha hareketli olup hızla büyüdüğü için kordon dolanması riski oluyor suyun durumu önemli son aylarda gelişimini sık takip etmek lazım genelde doktorlar bunlara istinaden sık takip diyorlar da tercih senin tabi

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Merhaba kızlar. 28. haftamdayım. Doktorum 30. haftadan itibaren sık sık gel artık 15 günde bir muayene olmalısın dedi. Bu kadar sık gitmeye gerek var mı sizce? Üstelik özel hastane olduğu için bu beni maddi olarak da etkileyecek.
Bende 30 hafdadan sonra 15 gunde bir gidiyordum bende ozele gidyordim canim

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamileliğim de sık sık çağırmıştı doktorum 15 gün de 1 son haftalar da hafta da 1 çağırmıştı özel hastane de. İkinci de özel hastane de oldu farklıbi hastane doğuma kadar ay da 1 çağırdı sadece ağrın kanaman olursa hemen gel demişti

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ben devlete gidiyordum bana en yakın hastane o diye ama yinede çocuklarla fazla gidemiyordum ayda bir gidiyordum bebek hareketleri önemli canım imkanın varsa 15 günde bir git

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar