Muayene ücretlerine zam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Muayene ücretlerine zam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,539 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Muayene ücretlerine zam
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Geçen hafta randevu aldım 340 TL ye bugün gittik fiş kesmeye 415 çıktı 340 demişlerdi dedik 3 gün önce zam gelmiş bu fiyat de sgk kapsıyormuş sgk olmasa 515 falan dediler yani zam üstüne zam yine 😒

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Geçen hafta randevu aldım 340 TL ye bugün gittik fiş kesmeye 415 çıktı 340 demişlerdi dedik 3 gün önce zam gelmiş bu fiyat de sgk kapsıyormuş sgk olmasa 515 falan dediler yani zam üstüne zam yine 😒
Gıcık oluyorum yemin ederim ya😡😡 senin sadece muayene mi 415 canım 😳

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Off çok pahalı kuzum ya bizde özele gidiyoruz 75 e çıkıyorduk 85 olmuş ona bile gıcık olmuştum 😂senin çıktığın hastane baya lüxs ozaman kuzum😂
Vallahi bu kadar beklemiyordum ilk kez gittik canım diğer doktorum 195 TL muayene ücreti allahım sabır ver ya 🤦‍♀️😅

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Herşeye zam ve susan halk konussakta değişmeyen durum diye diye kazancimizi krediyle katlayarak devletin bizden geri alması 😔

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canım neden araştırma hastanelerini tercih etmiyorsun yazık değilmi o paraya çocuğun eksiklerini alırsın yanlış anlama tercih senin tabi ama devlet hastaneleri çok ilgili değil belki ama muayene aynı şekilde yapılıyor sonuçta yine de sen bilirsin canım

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Tovbee yarabbi benim kocaya desem bu ucret diye kalp krizi gecirir heralde😂😂 kontrol icin bunu diyosa sezeryan dogum ucretini dusunemiyorum 😳😳

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Tovbee yarabbi benim kocaya desem bu ucret diye kalp krizi gecirir heralde😂😂 kontrol icin bunu diyosa sezeryan dogum ucretini dusunemiyorum 😳😳
Sorduk canım onuda 8.5 doğum paketi ama ekstra birşey çıkarsa eklenirmiş fiyata birde benim doğum ocak ayında olacak dedim yeni yıl fiyatları ile tekrar hesaplanır dedi yani bir 9. 5 10 bini bulur sanırım 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.