Havada aşk kokusu varAyyy iyi mide gelmisin ne güzel seni tanıdım aşkım![]()

Havada aşk kokusu varAyyy iyi mide gelmisin ne güzel seni tanıdım aşkım![]()
BendeeeAma yani şu an dışlanmış gibi hissettim![]()
Bende yokumBende aradım kendimi![]()
Şükür balım biri yazdı @Mervercan ve @Mariya 🌼 ben buraya en son mesaj attım bak yşne trine giriyorum
Aha sana küstüm Mervem
Aaa ne kadar ortak yönümüz var Mervem ua küs olmqsam kesin konuşurdukBende sana kurban olurum biriciğim. Tabiki birbirimizi görmesekte kalplerimiz her zaman birlikte
Benim buraya gelmem tamamen şans eseri hamile olduğumu öğrenir öğrenmez uygulama aramaya başladım kendimi burda buldum![]()
Estağfurullah kuzum biz insanlar rahatsız olmasın diye böyle bir psot açtık pardon kimse bize çok konuşuyoruz gülüyoruz diye küfür etmedim diye herkes gelebilir amaAma yani şu an dışlanmış gibi hissettim![]()
Ah kuzucum adın yok ama bilerek yaptık bunu kızlar bizim konuşmamızdan rahatsız olmasın biz kendi kenimize burda manyak gibi gülelim gelen kızlar yine gelsin her zaman kapımız pardon postumuz açıkBendeeeözellikle baktım adım varmı diye yokmusum
![]()
Bu biizm mekanının çalması Mervem
Aynen öyleBendeeeözellikle baktım adım varmı diye yokmusum
![]()
Ya şimdi ooyle dediniz nasıl uuzldum kuzum konisuyoruz ya çok belki sizi rahatsiz etmeyelim diye siz canimsinizAynen öyle![]()
Bende bende. Çok şanslı insanlarızAyyy iyi mide gelmisin ne güzel seni tanıdım aşkım![]()
He kız sonradan farkettim onda benim fotoğrafım vardıŞükür balım biri yazdı @Mervercan ve @Mariya 🌼 ben buraya en son mesaj attım bak yşne trine giriyorumuyuzşar bakmadı mesajıma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aha sana küstüm Mervem
Aaa ne kadar ortak yönümüz var Mervem ua küs olmqsam kesin konuşurduk
Estağfurullah kuzum biz insanlar rahatsız olmasın diye böyle bir psot açtık pardon kimse bize çok konuşuyoruz gülüyoruz diye küfür etmedim diye herkes gelebilir ama
Ah kuzucum adın yok ama bilerek yaptık bunu kızlar bizim konuşmamızdan rahatsız olmasın biz kendi kenimize burda manyak gibi gülelim gelen kızlar yine gelsin her zaman kapımız pardon postumuz açık
Bu biizm mekanının çalması Mervem![]()
Canim yaBende bende. Çok şanslı insanlarız
He kız sonradan farkettim onda benim fotoğrafım vardı![]()