Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şükür balım biri yazdı @Mervercan ve @Mariya 🌼 ben buraya en son mesaj attım bak yşne trine giriyorum uyuzşar bakmadı mesajıma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aha sana küstüm Mervem
Aaa ne kadar ortak yönümüz var Mervem ua küs olmqsam kesin konuşurduk
Estağfurullah kuzum biz insanlar rahatsız olmasın diye böyle bir psot açtık pardon kimse bize çok konuşuyoruz gülüyoruz diye küfür etmedim diye herkes gelebilir ama
Ah kuzucum adın yok ama bilerek yaptık bunu kızlar bizim konuşmamızdan rahatsız olmasın biz kendi kenimize burda manyak gibi gülelim gelen kızlar yine gelsin her zaman kapımız pardon postumuz açık
Estağfurullah kuzum biz insanlar rahatsız olmasın diye böyle bir psot açtık pardon kimse bize çok konuşuyoruz gülüyoruz diye küfür etmedim diye herkes gelebilir ama
Ah kuzucum adın yok ama bilerek yaptık bunu kızlar bizim konuşmamızdan rahatsız olmasın biz kendi kenimize burda manyak gibi gülelim gelen kızlar yine gelsin her zaman kapımız pardon postumuz açık