Bende yaziyim bari ya bişeyler kızlarr hala oluyormuşum abimin 2.bebeği gelicek inşallah ❤❤❤
Hayırlı olsun kuzum rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallahBende yaziyim bari ya bişeyler kızlarr hala oluyormuşum abimin 2.bebeği gelicek inşallah ❤❤❤
İnşallah canım benimmHayırlı olsun kuzum rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah![]()
Amin canım çok sağolunHayırlı olsun canım![]()
Hadi maşallah cnm saglıkla gelsin benim kardeşim bi evlense bende hala olsamBende yaziyim bari ya bişeyler kızlarr hala oluyormuşum abimin 2.bebeği gelicek inşallah ❤❤❤
Hayırlı olsun, rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallahBende yaziyim bari ya bişeyler kızlarr hala oluyormuşum abimin 2.bebeği gelicek inşallah ❤❤❤
İnşallah canım sağolHayırlı olsun, rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah![]()
İnşallah olursun canım benim çok güzel bir duyguHadi maşallah cnm saglıkla gelsin benim kardeşim bi evlense bende hala olsam
İnşallah olursun canım benim çok güzel bir duyguHadi maşallah cnm saglıkla gelsin benim kardeşim bi evlense bende hala olsam
Amin canım sağolHayırlı olsun, rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah![]()
Bende tek hala olacamİnşallah canım sağol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah olursun canım benim çok güzel bir duygu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah olursun canım benim çok güzel bir duygu
Amin canım sağol![]()
Bnde öyle kız bi abim bde erkk kardeşm varBende tek hala olacam
Sağol canım benimHayırlı olsun canım![]()
Hayırlı olsun bebegmBende yaziyim bari ya bişeyler kızlarr hala oluyormuşum abimin 2.bebeği gelicek inşallah ❤❤❤