Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 11+3 haftalık hamileyim. Sağlık ocağına kayıt için gittiğim de multivitamin takviyesi almamı önerdi. Ama isim vermedi.
Siz neler kullandınız?
Merhabalar 11+3 haftalık hamileyim. Sağlık ocağına kayıt için gittiğim de multivitamin takviyesi almamı önerdi. Ama isim vermedi.
Siz neler kullandınız?
Evet şu an folik asit kullanıyorum. O bitince içinde balık yağı olan multivitamin almalısın dedi tercihi bana bıraktı. Ama baya multivitamin var. Bir de içeriği temiz olsun istiyorum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet şu an folik asit kullanıyorum. O bitince içinde balık yağı olan multivitamin almalısın dedi tercihi bana bıraktı. Ama baya multivitamin var. Bir de içeriği temiz olsun istiyorum.
Dekavit herhangi bir sıkıntı yaşattı mı? Bazı yorumlarda baş ağrısı mide bulantısı yaptığını yazmışlar
Kuzum kadın doğum doktorunla konuştuğun taktirde o gerekli olan ilaçları yazıyor zaten sana. Ayriyetten bi ilaç almana gerek yokki. Şahsen ben D vitamini, kan ilacı, decavit, magnezyum, kalsiyum kullanıyorum. Sende bunları kullanırsın büyük ihtimalle
Dekavit herhangi bir sıkıntı yaşattı mı? Bazı yorumlarda baş ağrısı mide bulantısı yaptığını yazmış
Dekavit herhangi bir sıkıntı yaşattı mı? Bazı yorumlarda baş ağrısı mide bulantısı yaptığını yazmışlar