Multivitamin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nazik tarafından oluşturulan Multivitamin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 929 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Multivitamin
Konbuyu başlatan Nazik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Nazik

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar 11+3 haftalık hamileyim. Sağlık ocağına kayıt için gittiğim de multivitamin takviyesi almamı önerdi. Ama isim vermedi.
Siz neler kullandınız?

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Nazik

Kayıtlı Üye
rank
12. Haftaya kadar folik asit. 12. Haftadan sonra kan ilacı, decavit ve D vitamini yazıyorlar kuzum
Evet şu an folik asit kullanıyorum. O bitince içinde balık yağı olan multivitamin almalısın dedi tercihi bana bıraktı. Ama baya multivitamin var. Bir de içeriği temiz olsun istiyorum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Devit damla decavit hap kullandım canım

Bide gebeliğin başından 3. Aya kadar folik asit kullanmalisin
Dekavit herhangi bir sıkıntı yaşattı mı? Bazı yorumlarda baş ağrısı mide bulantısı yaptığını yazmışlar

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Evet şu an folik asit kullanıyorum. O bitince içinde balık yağı olan multivitamin almalısın dedi tercihi bana bıraktı. Ama baya multivitamin var. Bir de içeriği temiz olsun istiyorum.

Dekavit herhangi bir sıkıntı yaşattı mı? Bazı yorumlarda baş ağrısı mide bulantısı yaptığını yazmışlar
Kuzum kadın doğum doktorunla konuştuğun taktirde o gerekli olan ilaçları yazıyor zaten sana. Ayriyetten bi ilaç almana gerek yokki. Şahsen ben D vitamini, kan ilacı, decavit, magnezyum, kalsiyum kullanıyorum. Sende bunları kullanırsın büyük ihtimalle

Saniye

Kayıtlı Üye
rank

Dekavit herhangi bir sıkıntı yaşattı mı? Bazı yorumlarda baş ağrısı mide bulantısı yaptığını yazmış

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Yok canım ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım belki bazı kişilere yan etki yapıyor olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.