Normal
Anneme anlatıyorum hiç bişey elinden gelmiyor annemle babam ayrı ikiside başkalarıyla evliler babama anlatsam şayet çeker direk elinden alır yüzümü nida göstermez ona çocuğu ondan mahrum büyütmek istemiyorum tek amacım bu ben ne kadar bebeğin ynnda olsamda illaki babasını sürekli yanında istiyecek doğuma ailemin yanına gitcem 3 aya yakın ayrı kalcaz o süre içinde belki akillanir diye umuyorum[automerge]1650810505[/automerge]Anneme anlatıyorum hiç bişey elinden gelmiyor annemle babam ayrı ikiside başkalarıyla evliler babama anlatsam şayet çeker direk elinden alır yüzümü nida göstermez ona çocuğu ondan mahrum büyütmek istemiyorum tek amacım bu ben ne kadar bebeğin ynnda olsamda illaki babasını sürekli yanında istiyecek doğuma ailemin yanına gitcem 3 aya yakın ayrı kalcaz o süre içinde belki akillanir diye umuyorum[automerge]1650810515[/automerge]Anneme anlatıyorum hiç bişey elinden gelmiyor annemle babam ayrı ikiside başkalarıyla evliler babama anlatsam şayet çeker direk elinden alır yüzümü nida göstermez ona çocuğu ondan mahrum büyütmek istemiyorum tek amacım bu ben ne kadar bebeğin ynnda olsamda illaki babasını sürekli yanında istiyecek doğuma ailemin yanına gitcem 3 aya yakın ayrı kalcaz o süre içinde belki akillanir diye umuyorum
Anneme anlatıyorum hiç bişey elinden gelmiyor annemle babam ayrı ikiside başkalarıyla evliler babama anlatsam şayet çeker direk elinden alır yüzümü nida göstermez ona çocuğu ondan mahrum büyütmek istemiyorum tek amacım bu ben ne kadar bebeğin ynnda olsamda illaki babasını sürekli yanında istiyecek doğuma ailemin yanına gitcem 3 aya yakın ayrı kalcaz o süre içinde belki akillanir diye umuyorum
[automerge]1650810505[/automerge]
[automerge]1650810515[/automerge]