Sorum var Nasıl bakacağım bilmiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Nasıl bakacağım bilmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 318 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nasıl bakacağım bilmiyorum
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Kızım 1 yaşında şuanda da iki aylık hamileyim ikisine birden nasıl bakacağımi bilmiyorum çok korkuyorum var mı iki çocuğunun arası yakın olup bakacak kimsesi olmayan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızım 1 yaşında şuanda da iki aylık hamileyim ikisine birden nasıl bakacağımi bilmiyorum çok korkuyorum var mı iki çocuğunun arası yakın olup bakacak kimsesi olmayan
Benim yengemin öyke bebeklerinim arasında 7 aay var biri 2 yaşında biri de 1,5 yaşında benim anneannemle beraber bakıyorlar iki kişi olmazsa cidden zor ya bakacak yada ev işledinse yardımcı olacak birisi olsa daha iyi olur

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Cnm benimde 10 aylık bir bebeğim var şuan 28 haftalık hamileyim
Allah yardımcın olsun benim yengemin de böyleydi süt korur sanmış dayım da tır şöförüydü az daha canından oluyordu doğumda, kortizon verdiler kadın 45 kiloydu bir şişti 120 kilo ve veremiyor kuş kadar yer yemez kadıncağız.Tabi benim dediğim 30 sene öncesi o zaman cinsiyet bile bilinmiyordu şimdi teknoloji tıp gelişti

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum eger sana yardimci olucak biri varsa korkma ustesinden gelirsiniz insallah Rabbim kolaylik veriyolar kafana takma ilk zamanlar biraz seni zorlayabilir ama sonraki zamanda oh be diyeceksin insallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar