Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızım 1 yaşında şuanda da iki aylık hamileyim ikisine birden nasıl bakacağımi bilmiyorum çok korkuyorum var mı iki çocuğunun arası yakın olup bakacak kimsesi olmayan
Kızım 1 yaşında şuanda da iki aylık hamileyim ikisine birden nasıl bakacağımi bilmiyorum çok korkuyorum var mı iki çocuğunun arası yakın olup bakacak kimsesi olmayan
Benim yengemin öyke bebeklerinim arasında 7 aay var biri 2 yaşında biri de 1,5 yaşında benim anneannemle beraber bakıyorlar iki kişi olmazsa cidden zor ya bakacak yada ev işledinse yardımcı olacak birisi olsa daha iyi olur
Allah yardımcın olsun benim yengemin de böyleydi süt korur sanmış dayım da tır şöförüydü az daha canından oluyordu doğumda, kortizon verdiler kadın 45 kiloydu bir şişti 120 kilo ve veremiyor kuş kadar yer yemez kadıncağız.Tabi benim dediğim 30 sene öncesi o zaman cinsiyet bile bilinmiyordu şimdi teknoloji tıp gelişti
Kuzum eger sana yardimci olucak biri varsa korkma ustesinden gelirsiniz insallah Rabbim kolaylik veriyolar kafana takma ilk zamanlar biraz seni zorlayabilir ama sonraki zamanda oh be diyeceksin insallah